Yardım satıcı ve nelere dikkat etmeliyim ?

hasannha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
z1
Konular
4
Arkadaşlar merhaba, anneme note 8 pro cep telefonunu almak istiyorum, İstanbul'da önerdiğiniz elden satın alabileceğim yerler var mı ? birde telefonu alırken dikkat etmem gereken birşey var mı ? ekran panelidir yada global mi olsun vs.
birde aldığım satıcı IMEI attıktan daha sonra sıkıntı çıkar mı acaba annem kullanacağı için pek anlamaz direk alıp kullanacak telefonu fabrika ayarlarına filan döndürürken gibi IMEI bir sıkıntı çıkar mı ? çok oldu biliyorum ama IMEI işlemini twrp üzerinden mi yapılıyor işlemden sonra cihazın bl kilidi, root, magisk, bunlar kalıcı olarak kalıyor mu ?

yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

ozgrcvdr

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
Xiaomi mi 6
Konular
23
Arkadaşlar merhaba, anneme note 8 pro cep telefonunu almak istiyorum, İstanbul'da önerdiğiniz elden satın alabileceğim yerler var mı ? birde telefonu alırken dikkat etmem gereken birşey var mı ? ekran panelidir yada global mi olsun vs.
birde aldığım satıcı IMEI attıktan daha sonra sıkıntı çıkar mı acaba annem kullanacağı için pek anlamaz direk alıp kullanacak telefonu fabrika ayarlarına filan döndürürken gibi IMEI bir sıkıntı çıkar mı ? çok oldu biliyorum ama IMEI işlemini twrp üzerinden mi yapılıyor işlemden sonra cihazın bl kilidi, root, magisk, bunlar kalıcı olarak kalıyor mu ?

yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
__SEFA__ hocam yardımcı olur,kendisine kefilim

Oyla:

silindi20943

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yasin
Cihazım
Redmi Note 8Pro
Konular
55
Bl kilidi açık kalsın. Xiaomi nin kendi kurtarma modundan wipe data yaparsanız imei silinir
Bende orijinal recovery ve ayarlar içinden defalarca wipe yaptım. Fastboot ile defalarca temiz kurulum yaptım proda uçmuyor imei

Oyla:

hasannha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
z1
Konular
4
yorum yapan herkese teşekkür ederim, satın alırken dikkat etmem gereken başka birşey var mı ? örneğin ben mi 6 alırken ekran panelinin jdi panel almamı LG panelde ghost sorunu olduğunu söylemişlerdi bunun gibi dikkat etmem gereken bir şey var mıdır ?

Oyla:

Quebs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi9T
Konular
1
yorum yapan herkese teşekkür ederim, satın alırken dikkat etmem gereken başka birşey var mı ? örneğin ben mi 6 alırken ekran panelinin jdi panel almamı LG panelde ghost sorunu olduğunu söylemişlerdi bunun gibi dikkat etmem gereken bir şey var mıdır ?
Tianma panele dikkat edin hocam %90 ghost screen oluyor ilerleyen zamanda.

Oyla:

Snayperska

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mustafa
Cihazım
Redmi Note P6o
Konular
12
MTK işlemcilerde wipe data ile IMEI gitmez.

Bunu öğrendiğim iyi oldu hocam. Yararlı yorum +1 clap~~
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgi kesin mi hocam MTK işlemcilerde ayarlardan ve orjinal recoveryden wipe data'dan factory reset te imei gitmiyor mu ? Kesin mi yoksa istisna da olsa gitme durumu oluyor mu imei'nin ? Bilenler aydınlatırsa sevinirim. Bir diğer kafama takılan soru da şu. Örneğin benim cihazım note 8 pro ilk geldiğinde çin global vardı. Sonra bl açıp mi flash ile indonesia global kurdum. Orjinal recoveryden factory reset ya da wipe data her neyse tam anlamıyorum ikisini de. Bunları yapınca çin global roma mı sıfırlıyor cihazı yoksa o an bulunduğum roma mı ?

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bilgi kesin mi hocam MTK işlemcilerde ayarlardan ve orjinal recoveryden wipe data'dan factory reset te imei gitmiyor mu ? Kesin mi yoksa istisna da olsa gitme durumu oluyor mu imei'nin ? Bilenler aydınlatırsa sevinirim. Bir diğer kafama takılan soru da şu. Örneğin benim cihazım note 8 pro ilk geldiğinde çin global vardı. Sonra bl açıp mi flash ile indonesia global kurdum. Orjinal recoveryden factory reset ya da wipe data her neyse tam anlamıyorum ikisini de. Bunları yapınca çin global roma mı sıfırlıyor cihazı yoksa o an bulunduğum roma mı ?
Cihazda bulunan Romda kalır cihaz, sadece wipe işlemi yapmış olursunuz.

Oyla:
Üst Alt