Yardım satıcı ve nelere dikkat etmeliyim ?

hasannha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
z1
Konular
4
Arkadaşlar merhaba, anneme note 8 pro cep telefonunu almak istiyorum, İstanbul'da önerdiğiniz elden satın alabileceğim yerler var mı ? birde telefonu alırken dikkat etmem gereken birşey var mı ? ekran panelidir yada global mi olsun vs.
birde aldığım satıcı IMEI attıktan daha sonra sıkıntı çıkar mı acaba annem kullanacağı için pek anlamaz direk alıp kullanacak telefonu fabrika ayarlarına filan döndürürken gibi IMEI bir sıkıntı çıkar mı ? çok oldu biliyorum ama IMEI işlemini twrp üzerinden mi yapılıyor işlemden sonra cihazın bl kilidi, root, magisk, bunlar kalıcı olarak kalıyor mu ?

yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Bl kilidi açık kalsın. Xiaomi nin kendi kurtarma modundan wipe data yaparsanız imei silinir

Oyla:

hasannha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hasan
Cihazım
z1
Konular
4
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bl kilidi açık kalsın. Xiaomi nin kendi kurtarma modundan wipe data yaparsanız imei silinir
teşekkür ederim diğer sıfırlama işlemlerinde ve telefondan güncelleme işlemlerinde bir sıkıntı olmuyor ama demi ?

Oyla:

kitaarist

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ptntlhckr
Cihazım
Note 8 pro
Konular
18
Simdi kafa karistirmak istemem ama orjinal recoveryde wipe data yaptim daha once ben ,ayarlardan factory reset yapmaktan bir farkı yok yani imei silinmedi.Ayrıca bootloader kilidini kapatmayın dediği gibi rom, root ile ugrasmazsaniz sorunsuz kullanırsınız

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Arkadaşlar merhaba, anneme note 8 pro cep telefonunu almak istiyorum, İstanbul'da önerdiğiniz elden satın alabileceğim yerler var mı ? birde telefonu alırken dikkat etmem gereken birşey var mı ? ekran panelidir yada global mi olsun vs.
birde aldığım satıcı IMEI attıktan daha sonra sıkıntı çıkar mı acaba annem kullanacağı için pek anlamaz direk alıp kullanacak telefonu fabrika ayarlarına filan döndürürken gibi IMEI bir sıkıntı çıkar mı ? çok oldu biliyorum ama IMEI işlemini twrp üzerinden mi yapılıyor işlemden sonra cihazın bl kilidi, root, magisk, bunlar kalıcı olarak kalıyor mu ?

yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkür ederim
__SEFA__ hocamı tavsiye ederim.. Sağolsun, Satış öncesi ve sonrası desteğini, ilgisini hiç esirgemedi..

Oyla:

Metin

(:
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Metin Çınar
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
131
Her cihaz için farklılık gösteriyor imei sonrası fabrika ayarlarına dönme konusu.. Mesela redmi note 8, ister ayarlardan ister stock recoveryden fabrika ayarlarına dönüş sağlandığı zaman imei gitmiyor ancak başka modellerde imei uçuyor.. Her kullanıcı kendi cihazı hakkında araştırmalı bu konuyu bence, aksi takdirde zaman ve maddi kayıpla sonuçlanabilir..

Oyla:

Quebs

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Mi9T
Konular
1
Hocam Pro modelinde hangi panel kullanılıyor bilmiyorum ama ilerde yaşanabilecek ghost screen konusunu gözden geçirin derim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

teşekkür ederim diğer sıfırlama işlemlerinde ve telefondan güncelleme işlemlerinde bir sıkıntı olmuyor ama demi ?
TWRP üzerinden format işlemlerinde,güncelleme işlemlerinde imei silinmez hocam.

Oyla:
Üst Alt