Forum yönetimi araştırmış, incelemiş ve satış sonrası sorunları çözmeye gönüllü olarak Cepport'u bulmuş veya anlaşmışlar... Bu durumda, satış sonrası hizmet verecek bir işletmeyi tavsiye etmek neden tartışılıyor ki?
Satış sonrası sorun oluştuğunda cihazın ile "google" karşısında yazıp çizmek var, foruma gelip Cepport'tan aldım şu sorunum var diyerek destek almak var... Birileri ilk seçeneği tercih ediyorsa da saygı duyarım, kendi tercihidir derim. Birileri de aklın yolu bir diyerek ikinci seçeneği tavsiye ve tercih ediyorsa da tabiri caizse "taşlanmamalıdır"
Olay bu kadar basit bir halde iken, konu; neden olmadık yerlerden, olmadık yerlere çekilir anlamam...
Not; forum yönetimini de, Cepport'u da tanımam etmem. Ama, forum yönetimi sayesinde, Cepport'un satış sonrası bir çok soruna çözüm bulduğuna şahidim. Ama ortaktırlar diyelim, ama beraber takılıyorlar diyelim... Ne dersek diyelim, sorun çözülüyor mu, çözülmüyor mu ben ona bakarım.
Konu sahibi telefon siparişi geçtiğine göre, satıcı tavsiyemi de başka bahara bırakayım.