Yardım Satıcı firma önerin bana lütfen

• Konbuyu başlatan enoes
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 30
  • Görüntüleme 2K
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17
Arkadaşlar kredi çekip bugün niyeti bozdum fakat global ürün tükenmiş elimde kredi kaldım ve kafayı yemek üzereyim lütfen bana güvenilir global değerinde satan bi satıcı önerin

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
aldığım cihaz kvk cihazı bunu okumadan yorum yaptığınız için cevap vermeme hakkımı kullanmak istiyorum size karşı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

benim kimseyi kırmak gibi bi niyetim yok konuyu açarkende kalın harflerle değerinde satan diye belirttim. ucuza satan bu firmalardan gittigidiyorlarda n11lerde kimdir alınabilecek olan diye sordum. şu an anlamadan dinlemeden direk cepporta yönlendirmek apple alanların zihniyetinin daha minimal boyutu değil midir ? 3-5 fazla olsun şöyle olsun. bu doğru bi zihniyet değildir. özellikle burdaki insanlar apple para vermenin özellikle ülkemizde ne denli ahmaklık peşinde olduğunu görüyor. sırf güven için bi ürüne ederinin 2-3 hatta 4 katına kadar ücret ödemek böyle fırsatçıların doğmasına sebep oluyor ve kazandığı her güveni lira olarak dönüştürüyor. Kimse kusura bakmasın ama ben bir müşteriyim ve zaten o mal bana güvenli ulaşmak zorunda. Devamında da ilgilenmek zorunda. Bu zaten satıcının bana olan borcu. O güven için ekstra para talep etmeye kimsenin hakkı yok. O zaman ucuzlar dolandırıcı pahalılar güvenilirin yolunu açıyorsunuz yapmayın
Güzel kardeşim, alt tarafı 1700 TL lik bir telefon alacaksın hadiseyi memleket meselesine çevirdin. Yahu o senin dediğin serbest piyasa ekonomisi. Bugünün değil, on yılların mevzuu. Hükümetlerin halledemediğini sen ben nasıl çözeceğiz? İster alırsın,ister almazsın; yada gider başka yerden alırsın. Bu kadar basit...

Anlayış, nezaket ve beyefendi kişiliğine bir kez daha hayran kaldığım sevgili cantara' da lisan-i münasip ile sana bir şeyleri izah etmeye gayret ediyor. Tabii bunda Forum yöneticisi olmanın sorumluluğu ve görev bilinci de var. Lâkin ne olursa olsun düzgün bir insan olmanın gereğini yapıyor. ( Bana kalırsa hiç gereği yok.En azından bu konuda)
Sana gelince....almışsın cihazını.Ustelik te KVK li. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah.
Bu konuyu da daha fazla uzatma ki ileride cihazınla ilgili bir sıkıntı yaşama durumunda forum üzerinden yardım talep etmeye yüzün olsun. Unutma ki Xiaomi cihazları konusunda düzgün yardım alabileceğin tek platform burası.

Kal sağlıcakla...

Oyla:

Rasit03

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
RAŞİT
Cihazım
POCO X5 PRO 5 G
Meslek
emekli teknisyen
Konular
5
Güzel kardeşim, alt tarafı 1700 TL lik bir telefon alacaksın hadiseyi memleket meselesine çevirdin. Yahu o senin dediğin serbest piyasa ekonomisi. Bugünün değil, on yılların mevzuu. Hükümetlerin halledemediğini sen ben nasıl çözeceğiz? İster alırsın,ister almazsın; yada gider başka yerden alırsın. Bu kadar basit...

Anlayış, nezaket ve beyefendi kişiliğine bir kez daha hayran kaldığım sevgili cantara' da lisan-i münasip ile sana bir şeyleri izah etmeye gayret ediyor. Tabii bunda Forum yöneticisi olmanın sorumluluğu ve görev bilinci de var. Lâkin ne olursa olsun düzgün bir insan olmanın gereğini yapıyor. ( Bana kalırsa hiç gereği yok.En azından bu konuda)
Sana gelince....almışsın cihazını.Ustelik te KVK li. Allah güzel günlerde kullanmayı nasip eder inşallah.
Bu konuyu da daha fazla uzatma ki ileride cihazınla ilgili bir sıkıntı yaşama durumunda forum üzerinden yardım talep etmeye yüzün olsun. Unutma ki Xiaomi cihazları konusunda düzgün yardım alabileceğin tek platform burası.

Kal sağlıcakla...
clap~~clap~~clap~~clap~~clap~~

Oyla:

muluka

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Mehmet
Cihazım
S2
Konular
7
Ben de telefon alırken ilk incehesap'tan sipariş etmiştim. Redmi S2 sipariş etmişken Note 4x göndermişlerdi. incehesap yüzünden geri iadesi, para iadesi derken 2-2.5 hafta telefonsuz kalmıştım. Umarım sizin telefon sorunsuz gelir hocam.

Oyla:

E>MISever<3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fakkoh
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0

Kal sağlıcakla...
Cepportu sorgulamak ne zamandır yüzsüzlük oldu acaba ? Sırf MIUI Türkiye ile ortaklığı var diye mi ?
Burada eleştirilen EVOFONE olsaydı herkes s.ve s.ve bitiremezdi ben biliyorum.
Ama Cepport olunca "ya çok da şey yapmamak lazım, bu piyasa böyle al kullan işte"
EVOFONE olunca "üç kağıtçı dolandırıcı bunlar, Reseller bu bayi değil inanmayın" sözleri havada uçuşurdu bir allahın kulu da gelip ya arkadaşlar Xiaomi ile bir anlaşmaları var sonuçta bu kadar eleştiri yersiz değil mi sizce diye yazmazdı eminim !

Oyla:

Koçara

Eğitime adanmış bir ömür...
Premium Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Avni Ataver
Cihazım
Xiaomi 13 Pro
Meslek
Eğitimci
Konular
45
Cepportu sorgulamak ne zamandır yüzsüzlük oldu acaba ? Sırf MIUI Türkiye ile ortaklığı var diye mi ?
Burada eleştirilen EVOFONE olsaydı herkes s.ve s.ve bitiremezdi ben biliyorum.
Ama Cepport olunca "ya çok da şey yapmamak lazım, bu piyasa böyle al kullan işte"
EVOFONE olunca "üç kağıtçı dolandırıcı bunlar, Reseller bu bayi değil inanmayın" sözleri havada uçuşurdu bir allahın kulu da gelip ya arkadaşlar Xiaomi ile bir anlaşmaları var sonuçta bu kadar eleştiri yersiz değil mi sizce diye yazmazdı eminim !
O mevzuu haftalar öncesi neticelendirildi hocam. İyi geceler...

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Forum yönetimi araştırmış, incelemiş ve satış sonrası sorunları çözmeye gönüllü olarak Cepport'u bulmuş veya anlaşmışlar... Bu durumda, satış sonrası hizmet verecek bir işletmeyi tavsiye etmek neden tartışılıyor ki?

Satış sonrası sorun oluştuğunda cihazın ile "google" karşısında yazıp çizmek var, foruma gelip Cepport'tan aldım şu sorunum var diyerek destek almak var... Birileri ilk seçeneği tercih ediyorsa da saygı duyarım, kendi tercihidir derim. Birileri de aklın yolu bir diyerek ikinci seçeneği tavsiye ve tercih ediyorsa da tabiri caizse "taşlanmamalıdır"

Olay bu kadar basit bir halde iken, konu; neden olmadık yerlerden, olmadık yerlere çekilir anlamam...

Not; forum yönetimini de, Cepport'u da tanımam etmem. Ama, forum yönetimi sayesinde, Cepport'un satış sonrası bir çok soruna çözüm bulduğuna şahidim. Ama ortaktırlar diyelim, ama beraber takılıyorlar diyelim... Ne dersek diyelim, sorun çözülüyor mu, çözülmüyor mu ben ona bakarım.

Konu sahibi telefon siparişi geçtiğine göre, satıcı tavsiyemi de başka bahara bırakayım. :|

Son düzenleme:
Oyla:

enoes

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
Enes
Cihazım
henüz yok
Konular
17

Kal sağlıcakla...
1700 liralık telefon 1 liralık sakız hiç farketmez ama senin bu zihniyetin yüzünden avrupalı bi insan bi aylık asgari ücretiyle 11 tane bu cihazdan alırken ben 1 tane dahi alamıyorum ve kredi çekmek zorunda kalıyorum ve kazık yemek istemediğim için ürünü değerinde almak istiyorum. Güven adı altında kazık yemek hoşunuza gidiyorsa apple alabilirsiniz. O zihniyetteki birisi zaten bana yardımcı olamaz. En fazla bi arıza olduğunda parasını ver tamir ettir gibi bi akıl verir onuda istemem zaten

Oyla:

E>MISever<3

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Fakkoh
Cihazım
Redmi Note 5
Konular
0
1700 liralık telefon 1 liralık sakız hiç farketmez ama senin bu zihniyetin yüzünden avrupalı bi insan bi aylık asgari ücretiyle 11 tane bu cihazdan alırken ben 1 tane dahi alamıyorum ve kredi çekmek zorunda kalıyorum ve kazık yemek istemediğim için ürünü değerinde almak istiyorum. Güven adı altında kazık yemek hoşunuza gidiyorsa apple alabilirsiniz. O zihniyetteki birisi zaten bana yardımcı olamaz. En fazla bi arıza olduğunda parasını ver tamir ettir gibi bi akıl verir onuda istemem zaten
Bu ülkede herkes ayda 3-4 bin tl maaş almıyor. Asgari ücretle çalışıp, kirada oturup 4-5 senede bir telefon alan kitle var.
Bir tarafta da aylık 3-4 bin tl maaş alıp. Her sene 6-8 bin tllik yeni iPhone modelinin çıkmasını bekleyen bir kitle var.

Bu insanın elbet haklıdır bu olayı memleket meselesi haline çevirmesi.
Eğer çok zorlarına gidiyorlarsa böyle bir polemiğe girmezsin.
Burası forum değil mi ? Elbet insanlar tartışacak, tartacak ve farklı görüşlerini sunacaklar.

Herkes kolay kazanmıyor farkında mısınız ?

Oyla:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üst Alt