Teşekkürler hocam. Alışmışım %100 kalmasına sürekli.
ADB ile pilin sağlığına baktım. 460 MAH kayıp varmış hocam. Ne kadar doğrudur bilemiyorum. Zaten günümü rahatlıkla çıkartıyor ama orası 100 olunca ayrı bir zevkli oluyor tabiNormal durum hocam. Pil sağlığını kaybediyor gözle görülür şekilde yavaştan. Pil değiştirmeye gerek bir durum yok ama bende de %97'ye hızlıca düşüyor. Benim cihazım da 1 yıllık oldu.
AOSP romlarda da bu durum var, MIUI'da da. Yazılımsal değil yani ama kendinizi de yıpratmayın bununla.
Benimki de aynı durum yanlız değilsiniz.Selamlar. Redmi Note 8 cihazım tam 1 yıllık oldu. Fakat az önce yaşadığım bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Şarjı tamamen doldurdum. Ampere uygulamasından da baktım Tam Dolu yazdı ve şarjdan çıkarttım. Telefonu bir kenara koydum. Ekran kapalıydı. 15 20 dakika geçti telefonu elime aldığımda bir baktım %98 olmuş. Bootloader kilidi kapalı. Global Stabil MIUI 12.0.3.0 sürümünü kullanıyorum. Sanırım ROM'dan kaynaklı. Bu sorunu yaşayan başka kişiler var mı? Orta-Yoğun kullanımda 7 8 saat ekran süresi alabiliyorum. Aynı şekilde 15 saati aşkın sürede bekleme modunda bekleyebiliyor.
Metin StreX hocalarım bu durum ROM'a özgü bir şey mi? Değerli bilgilerinize muhtacım
v12.x.x.x musdi27 hocamızın dediği gibi kernel yüklemeden her yönden çok kötü. Bataryayı içiyor resmen. Ben bu gün v11.0.12.0'a dönüyorum.Selamlar. Redmi Note 8 cihazım tam 1 yıllık oldu. Fakat az önce yaşadığım bir şeyi sizinle paylaşmak istiyorum. Şarjı tamamen doldurdum. Ampere uygulamasından da baktım Tam Dolu yazdı ve şarjdan çıkarttım. Telefonu bir kenara koydum. Ekran kapalıydı. 15 20 dakika geçti telefonu elime aldığımda bir baktım %98 olmuş. Bootloader kilidi kapalı. Global Stabil MIUI 12.0.3.0 sürümünü kullanıyorum. Sanırım ROM'dan kaynaklı. Bu sorunu yaşayan başka kişiler var mı? Orta-Yoğun kullanımda 7 8 saat ekran süresi alabiliyorum. Aynı şekilde 15 saati aşkın sürede bekleme modunda bekleyebiliyor.
Metin StreX hocalarım bu durum ROM'a özgü bir şey mi? Değerli bilgilerinize muhtacım
TWRP'den mi kurdunuz MiRoom'u?Bencede romdan kaynakli ya..Ben miui 12 eu kullaniyordum globale gore batarya gayet iyiydi.Sonra tecrubeli hocalarin yorumlarini okuyarak miroom 20.3.26 ya gectim bu rom eu 12 den daha iyi hem hizli hem batarya guzel..
Orange fox recovery kullaniyorum ordan yukledimv12.x.x.x musdi27 hocamızın dediği gibi kernel yüklemeden her yönden çok kötü. Bataryayı içiyor resmen. Ben bu gün v11.0.12.0'a dönüyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
TWRP'den mi kurdunuz MiRoom'u?