Çözüldü Şarjım yüzde 98de kalıyor

Ahmet135

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
15
Herkese iyi günler,note 8 pro cihazımın kutudan çıkan şarj aletini kullanıyordum şarj aleti bozulunca bir teknoloji mağazasından başka bir marka şarj aleti aldım sorunum şu ki telefonumu gece şarjda bırakıp sabah kalkınca sürekli yüzde 98 oluyor telefonu kapatıp denedim öyle olunca da 99 oluyor oluyor ancak gün içinde şarjı fulledim fişten çekince sabaha kadar 100 olarak kaldı.Sorunum sizce cihaz kaynaklı mı yoksa şarj aleti kaynaklı mı şimdiden teşekkürler

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
Muhtemelen şarj cihazı kaynaklıdır.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Cihazda şarj yönetimini devralan bir uygulama yada modül yoksa şarj cihazı kaynaklı olma ihtimali yüksek.

Kaan_M

°¯\_(ツ)_/¯°
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
56
Tavsiyem başka şarj cihazı ile denemeniz.

Ahmet135

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazda şarj yönetimini devralan bir uygulama yada modül yoksa şarj cihazı kaynaklı olma ihtimali yüksek.
Cevabınız için teşekkür ederim.Onu nasıl anlayabilirim,şarj aletine 60tl verdim cihaz için problemli bir şey değilse kullanmaya devam edeceğim

kafeinsiz

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
E
Cihazım
Poco X7 Pro
Konular
12
Cevabınız için teşekkür ederim.Onu nasıl anlayabilirim,şarj aletine 60tl verdim cihaz için problemli bir şey değilse kullanmaya devam edeceğim
Bu bir problem değil. Cihaz şarjı dolunca şarj almayı kesiyor ve şarj cihazı bir süre sonra uykuya geçiyor çalışmıyor. Bu sebeple beklemede şarj yiyor telefon. Orijinal şarj aletleri daha uyumlu çalıştığı için beklemede tüketilen gücü karşılıyor.

Save_Mi

Snowflake
Emekli Yönetici
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Platina/Courbet
Konular
207
Cihaza play store üzerinden pil yada şarj uygulamalrı yüklediyseniz bunlardan kaynaklı olabilir, cihaz rootlu ise yüklediğiniz bir modülde sebep olabilir. Şarj cihazınız orjinal değilse cihazı tam dolduramayabilir.

Emrgzr

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Redmi 8a
Konular
5
Başka şarj aleti varsa oradan deneyebilirsin.

Ahmet135

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
15
Herkese iyi günler,note 8 pro cihazımın kutudan çıkan şarj aletini kullanıyordum şarj aleti bozulunca bir teknoloji mağazasından başka bir marka şarj aleti aldım sorunum şu ki telefonumu gece şarjda bırakıp sabah kalkınca sürekli yüzde 98 oluyor telefonu kapatıp denedim öyle olunca da 99 oluyor oluyor ancak gün içinde şarjı fulledim fişten çekince sabaha kadar 100 olarak kaldı.Sorunum sizce cihaz kaynaklı mı yoksa şarj aleti kaynaklı mı şimdiden teşekkürler
Sorunumu çözdüm başka bir şarj aleti ile deneyince 100de kaldı.Cevaplarınız için teşekkür ederim

Üst Alt