- Adım
- Kerem
- Cihazım
- Poco x3 pro
- Konular
- 9
Hocam bende de aynı telefon var sürekli kullanımda ricedroid üzerinde 15-16 saat rahat görüyorum öneririm
Bence de yabancı rom atmayın,orninali kullanınOrijinal IMEI kayıtlı cihaza yabancı rom atmam orninali kullanırım 12.5 çok stabildi ancak 13.6 ekran şarj yiyor arada donuyor 14 bekliyorum ins cozulur
Kim yerli kim yabanci unutur olduk demiBence de yabancı rom atmayın,orninali kullanın![]()
hocam konum nfc bluetooth ve bunun gibi şeyler açık mı? telefonunuz ısınıyor mu? oyun oynuyor musunuz? bunlar önemli şeyler youtubeden pil tasarrufu sağlayan şeylere bakın eğer düzelmezse eski sürümlere geçiş yapmanızı öneririm ben poco x3 gt cihazını aldığım günden beri bataryasından memnun değildim alalı 7 ay oldu rom atmaya korkuyordum son 1 aydır 2 3 saat ekran süresi alınca rom attım şuan 11 12 saat alıyorum yeni güncellemeler gittikçe daha fazla telefonu yoruyor daha yavaşlatıyor yeni güncelleme emin olun daha kötü bir hale getiricektirArkadaşlar merhaba, cihazı alır almaz ilk 1 hafta bataryam mükkemel gidiyordu ve sanki hiçbir şekilde bitmiyordu ama şuan 5 saat 13 dakika ekran süresi alıyorum. Eskiden bu rakam 6-7 hatta 8'e kadar çıkıyordu. Batarya sağlığı da baya iyi gösteriyor, sorunun sebebi nedir sizce ve çözüm yolu nedir?
şuan hangi romu kullanıyorsunuzhocam konum nfc bluetooth ve bunun gibi şeyler açık mı? telefonunuz ısınıyor mu? oyun oynuyor musunuz? bunlar önemli şeyler youtubeden pil tasarrufu sağlayan şeylere bakın eğer düzelmezse eski sürümlere geçiş yapmanızı öneririm ben poco x3 gt cihazını aldığım günden beri bataryasından memnun değildim alalı 7 ay oldu rom atmaya korkuyordum son 1 aydır 2 3 saat ekran süresi alınca rom attım şuan 11 12 saat alıyorum yeni güncellemeler gittikçe daha fazla telefonu yoruyor daha yavaşlatıyor yeni güncelleme emin olun daha kötü bir hale getiricektir
Global MIUI 12.5.8 orijinal rom kullanıyorum bugün ki ekran sürem buşuan hangi romu kullanıyorsunuz
12.5.8 ve sonrası sıkıntılı 12.5.4 veya 5 olması lazım o sürüm çok güzel çok stabil şarj süresi mükemmel ama telefon kendiliğinden guncelliyor yada donuyor her defasında 13 oluyor cihaz.Global MIUI 12.5.8 orijinal rom kullanıyorum bugün ki ekran sürem bu