Sohbet Şarjı iyi giden cihaz önerisi

XSoDia

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ömer
Cihazım
Redmi K30
Meslek
Çok Serbest Meslek
Konular
47
böyle uzar gider diyosun bence en ideal mi9t var onu alırım büyük ihtimalle ama mi10 çıkarsa ocak gibi fln direk fiyatları biraz oynar diye düşünüyorum

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Mi note 10'u beklersin ve alırsın, aldıktan 15 gün sonra T modeli çıkar moralin bozulur bu sefer :) Bu işin sonu yok.

9 Lite mi ? SE mi dersen kesinlikle LİTE derim

Lite mı ? T mi dersen kesinlikle T derim.

T mi ? Pro mu dersen kesinlikle PRO derim.
Bu kadar çeşitte telefon modeli çıkarmak da büyük başarı... wasntme~~

DrunkPenguin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 9t
Konular
6
1. Mi 9T Pro
2. Note 10
3. Mi 9T

Tavsiyem bu şekilde olurdu.

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
9t pro her yönden üstün bir cihsz.. note 10 un işlemcisine güvenmiyorum nedense

DrunkPenguin

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buğra
Cihazım
Mi 9t
Konular
6
9t pro her yönden üstün bir cihsz.. note 10 un işlemcisine güvenmiyorum nedense

Hocam her yönden demişsiniz ama hangi her yönden pardon? Hiç bir şey bilmesek bile aradaki fiyat farkına bakıp üstün olmadığını anlayabiliriz diye düşünüyorum.

108Mp Kamera 1.69 Diyafram - Makro çekim- Optik Görüntü Sabitleyici - 5260 Mah Batarya - Gürültü önleyici özellikli 2 adet mikrofon. Tam olarak hangi yönden üstün hocam? Tek üstün olduğu yer işlemci sanırım. Güçlü ve hızlı bir işlemci tutkum olduğu için 1 ay öncesine kadar fırsatım olsa mi 9t pro alırdım. Fakat şuan sorsan işler değişir. Güç ve huz tutkum bu yukarıda saydığım özelliklere kafa bile tutamaz. Hele ki optik görüntü sabitleyici bir telefon ve 730g sd ile sunulmuş. Bal dök sabah akşam yala bu telefonu hocam. Yapılan testlere göre 730g sd şuan orta segment telefonların lideri gibi gözüküyor.

suat6027

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
suat
Cihazım
Mİ8
Meslek
Sınıf Öğretmeni
Konular
24
Kamerayı önemsemediğim için siz haklısınız.. bakış açısı... Çıktıktan sonra mi note 10 a bakmamıştım hiç.. çıkmadan önce sızıntı kısmı genelde aynınoluyor dşye.. benm baktığım sitede batarya 4000 küsür görünüyordu.. devasa bir bataryası varmış meğerse.. yanılgımdan dolayı konu sahibi arkadaştan özür diliyorum.. fakat yine de kendime alacak olsam kameradansa işlemcisi güçlü modeli tercih ederdim.. fazla foto çeken uğraşan birisi değilim.. ama ara ara da olsa oyun oynarım.. birazda tercih meselesi esas.. az önce baktım da 108 mp kamera.. çekimler çok güzel ama 9t pro nun da pişman edeceğini sanmıyorun...

Üst Alt