global çoğu romda android sistemi şarjı tüketiyor millet o kadar şikayet etmişki önceden pil tüketiminde android sistemi yazardı şimdi en altta diğer in içerisine gizlemişler en az %15 şarj yiyor bu durumdan kurtulmanın tek yoluda custom rom kurmak xiaomi eu rom da mi 9 lite (4030mah) ile 11 saat ekran süresi alırkan aynı cihaz global romda 7 saati zor görüyordum stabil twrp çıksın garanti falan dinlemeyeceğim eu rom a geçeceğim bl kilidi sonradan kapatılabiliyor nasıl olsaHocam ekran süresi pil kullanımım bu.sorun var gibi düşünüyorum.5260 mAh olmasına göre iyi değil gibi. Wifi hep açık.gps,nfc,senkronizasyon kapalı.
Hocam ben rom değiştirmek istemiyorum. Ama genel olarak telefonun şarjının iki gün gittiğini ekran süresinin 11 saat oldugunu soyleyenler var.onlarında global rom.benim telefonda mı sorun acaba bilemedim.global çoğu romda android sistemi şarjı tüketiyor millet o kadar şikayet etmişki önceden pil tüketiminde android sistemi yazardı şimdi en altta diğer in içerisine gizlemişler en az %15 şarj yiyor bu durumdan kurtulmanın tek yoluda custom rom kurmak xiaomi eu rom da mi 9 lite (4030mah) ile 11 saat ekran süresi alırkan aynı cihaz global romda 7 saati zor görüyordum stabil twrp çıksın garanti falan dinlemeyeceğim eu rom a geçeceğim bl kilidi sonradan kapatılabiliyor nasıl olsa
ben 11 saat ekran süresine pek inanmıyorum açıkçasıHocam ben rom değiştirmek istemiyorum. Ama genel olarak telefonun şarjının iki gün gittiğini ekran süresinin 11 saat oldugunu soyleyenler var.onlarında global rom.benim telefonda mı sorun acaba bilemedim.
Hocam bende her zaman açık ekran kapalı. Parmak izini falan kullanıyorum. Full wifi ile sizin aldığınız süreyi 100-50 arası alıyorumHocam batarya 5260 mAh oyle olması gerekmez mi?
İşte ben nedense bu kadar ekran süresi alamıyorum.fazla birşey yaptığımda söylenemez anlamadımHocam bende her zaman açık ekran kapalı. Parmak izini falan kullanıyorum. Full wifi ile sizin aldığınız süreyi 100-50 arası alıyorum
Uygulamalarınızın arka plan kullanımlarını kısıtlayabilirsiniz hocam onun dışında genel olarak zaten siz de senkronizasyon falan kapalı kullanıyormuşsunuzİşte ben nedense bu kadar ekran süresi alamıyorum.fazla birşey yaptığımda söylenemez anlamadım
Hocam hepsinde arks plan kısıtı var sanırım.google uygulamaları kaldırdım.telefonu kapanana kadar kullandım.kapalı iken doldurdum bakalım değişen birşey olucak mı.şuan %99 kalan kullanım saati 45 olarak gözüküyor.normalde de sizde de öyle miUygulamalarınızın arka plan kullanımlarını kısıtlayabilirsiniz hocam onun dışında genel olarak zaten siz de senkronizasyon falan kapalı kullanıyormuşsunuz
Düzenleme: kullanmadığınız Google uygulamalarını vs de kaldırın hocam
Hocam şarjdan çekeli 15 dk oldu %97 oldu bana mı garip gelıyor.takıntım mı oldu nedir?doğal mı acabaHocam hepsinde arks plan kısıtı var sanırım.google uygulamaları kaldırdım.telefonu kapanana kadar kullandım.kapalı iken doldurdum bakalım değişen birşey olucak mı.şuan %99 kalan kullanım saati 45 olarak gözüküyor.normalde de sizde de öyle mi
Hocam sizde bir şeyler var gibi ya 95'te hep 1 saat ekran süresi almış oluyorum benHocam hepsinde arks plan kısıtı var sanırım.google uygulamaları kaldırdım.telefonu kapanana kadar kullandım.kapalı iken doldurdum bakalım değişen birşey olucak mı.şuan %99 kalan kullanım saati 45 olarak gözüküyor.normalde de sizde de öyle mi
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Hocam şarjdan çekeli 15 dk oldu %97 oldu bana mı garip gelıyor.takıntım mı oldu nedir?doğal mı acaba