Yardım sarj

*FouR*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
c7
Konular
8
merhaba gun icinde telefonun sarji cok iyi hic bir problem yok ama geceleri cok harciyir veri wifi felan heosi kapali 42 de birakiyirum 10 saat sonra 27 oluyo 50 de birakiyorum 40 oluyo ama dedigim gibi gun icinde sarjda hic bir problem yok normalmi

aktan1453

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Abdullah
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
15
merhaba gun icinde telefonun sarji cok iyi hic bir problem yok ama geceleri cok harciyir veri wifi felan heosi kapali 42 de birakiyirum 10 saat sonra 27 oluyo 50 de birakiyorum 40 oluyo ama dedigim gibi gun icinde sarjda hic bir problem yok normalmi
Hocam gece eğer mobil veriyi kapatmak istemiyorsanız Şebekeyi 2G moduna alın 3G-4.5G geceleri hücre bekleme olarak çok sarj yiyorlar. Eğer kapatabiliyorsaniz direk uçak moduna alın ki şahsen ben öyle yapınca en fazla yüzde 1-2 arası gidiyor

Oyla:

*FouR*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
c7
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam gece eğer mobil veriyi kapatmak istemiyorsanız Şebekeyi 2G moduna alın 3G-4.5G geceleri hücre bekleme olarak çok sarj yiyorlar. Eğer kapatabiliyorsaniz direk uçak moduna alın ki şahsen ben öyle yapınca en fazla yüzde 1-2 arası gidiyor
mobil verim kapali oldugu halde bu kadar yiyor

Oyla:

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
yüklediğiniz uygulamalar arka planda kalarak şarj yer veriyle alakası yok benim mobil şebeke açık en fazla 3 yiyor sabaha kadar,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yüklü olan uygulamaların üzerine basarak uygulama bilgisinden o uygulama ile ilgili bilgilere ulaşıp otomatik başlatma/pil tasarrufu/bildirimler gibi izinlere ulaşıp açıp kapatabilirsiniz

Oyla:

*FouR*

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
furkan
Cihazım
c7
Konular
8
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yüklediğiniz uygulamalar arka planda kalarak şarj yer veriyle alakası yok benim mobil şebeke açık en fazla 3 yiyor sabaha kadar,
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yüklü olan uygulamaların üzerine basarak uygulama bilgisinden o uygulama ile bilgilere ulaşıp otomatik başlatma/pil tasarrufu/bildirimler gibi izinlere ulaşıp açıp kapatabilirsiniz
nasıl düzeltebilirim gerçi pek bi etkisi olmuyo gü içinde şarjı çok iyi gidiyo

Oyla:

dark_guest

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi note 10 Pro
Meslek
Bilgisayar Prog.
Konular
26
nasıl düzeltebilirim gerçi pek bi etkisi olmuyo gü içinde şarjı çok iyi gidiyo
yada direkt olarak ayarlar/Pil&Performans/uygulama pil tasarrufu olarak girer oradaki uygulamaları siz seçersiniz

Oyla:

xm4sk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kaan
Cihazım
Redmi Note 7
Konular
19
Cihaz rootlu ise Force Doze isimli apk'yı kurup etkinleştirip gözlemleyebilirsiniz etkisi olur.

Oyla:
Üst Alt