Soru Şarj yüzdesinin aniden yükselmesi

korkmaz9956

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
17
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global mıuı 11
Telefon Modeli
redmi note 7
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Merhaba redmi note7 cihazımı powerbanka taktım ve aniden birkaç saniye içinde %29 %30 %31 %32 %33 %34 diye artmaya başladı hemen kabloyu çektim ve kullanmaya başladığımda emin değilim ama şarj daha çabuk bitmeye başladı gibi. batarya yı boşaltmak gibi yöntemler işe yararmı yardım edin lütfen

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Merhaba redmi note7 cihazımı powerbanka taktım ve aniden birkaç saniye içinde %29 %30 %31 %32 %33 %34 diye artmaya başladı hemen kabloyu çektim ve kullanmaya başladığımda emin değilim ama şarj daha çabuk bitmeye başladı gibi. batarya yı boşaltmak gibi yöntemler işe yararmı yardım edin lütfen
Hocam %20 nin altına düştüğü zaman normal şarj cihazı ile şarj ederek, tamamen doldurduktan sonra tekrar gözlemleyin. Şarjı kapanacak kadar bitirmeyin.

Oyla:

kylt

*_*
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Koray
Cihazım
Lavender
Meslek
not yet
Konular
103
Powerbank markasi ve giris cikis degerleri nelerdi?

Oyla:

korkmaz9956

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burak
Cihazım
Mi note 10 lite
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam %20 nin altına düştüğü zaman normal şarj cihazı ile şarj ederek, tamamen doldurduktan sonra tekrar gözlemleyin. Şarjı kapanacak kadar bitirmeyin.
hocam bataryayı boşalttım sonra fulledim şu an normal stabil bir şekilde kullanıyorum . sağolun

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
hocam bataryayı boşalttım sonra fulledim şu an normal stabil bir şekilde kullanıyorum . sağolun
Geçmiş olsun hocam. Powerbank nizin çıkış değeri yüksek veya sıkıntılı olabilir buna dikkat edin.

Oyla:
Üst Alt