Yardım Şarj ve ısınma sorunu

Ezgi Toker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ezgi
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 11.0.6
Telefon Modeli
Redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
3 ay önce note 8 pro aldım . Üç aydır hiç bir problemim yokken 4 5 gündür cihazım aşırı ısınmaya başladı aynı zamanda şarjım çok hızlı gitmeye başladı . Şarj doldururken de problem yaşamaktayım 4 saatte bile tam anlamıyla sarji dolmamaktadir. Teknik servis ve müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum bu sürede ?

Buse S. Ada

Nefsine öğretmen vicdanına öğrenci ol
Emekli Yönetici
Premium Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Buse
Cihazım
RN 11 Pro
Meslek
Eticaret Yönetimi
Konular
158
Cihazınızı nasıl kullandığınızdan lütfen aşağıdaki konu üzerinden bahseder misiniz Ezgi Toker hanım? Mükerrer konu olmasın, herkes faydalansın.

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
43
cihazınız garantili ise fabrika ayarlarına döndürüp deneyin, düzelme olmazsa herhangi bir işlem yapmadan servise götürmenizi tavsiye ederim.

Oyla:

Ezgi Toker

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ezgi
Cihazım
Redmi note 8 pr
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Cihazınızı nasıl kullandığınızdan lütfen aşağıdaki konu üzerinden bahseder misiniz Ezgi Toker hanım? Mükerrer konu olmasın, herkes faydalansın.

Cihazım şarjda iken kullanıyorum ancak bu yeni olan bir şey değil . Aynı zamanda telefonumda oyun mevcut değil . Fazla zaman harcamiyorum . En fazla bir saat kesintisiz ugrasabiliyorum telefonla ilk defa böyle bir problemle karşılaştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

cihazınız garantili ise fabrika ayarlarına döndürüp deneyin, düzelme olmazsa herhangi bir işlem yapmadan servise götürmenizi tavsiye ederim.
Fabrika ayarlarına döndürursem tüm belgelerim ve fotoğraflarım siliniyor öyle değil mi ?

Oyla:

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
43
Cihazım şarjda iken kullanıyorum ancak bu yeni olan bir şey değil . Aynı zamanda telefonumda oyun mevcut değil . Fazla zaman harcamiyorum . En fazla bir saat kesintisiz ugrasabiliyorum telefonla ilk defa böyle bir problemle karşılaştım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Fabrika ayarlarına döndürursem tüm belgelerim ve fotoğraflarım siliniyor öyle değil mi ?

Evet sıfırlanır

Oyla:
Üst Alt