Yardım Şarj süresi çok uzadı

kasrevi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasrevi
Cihazım
s3 mini
Konular
17
Arkadaşlar mi 5s plus telefonumun şarj süresi 2 saat 30 dakika sürüyor? acaba daha önce kullandığım adaptörü kullanıyorum ondan mı? yardımcı olabilir misiniz?

Fakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mı 5S Plus
Konular
0
8.5.2.0 güncellemesinden sonramı oldu bende de aynı sorun oldu çünkü hatta 5 saat civarında şarj etmeye başladı.

Oyla:

Mept

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mept
Cihazım
Mi5s
Konular
3
Orjinal şarj aleti ve kablosu mu kullanıyorsunuz ? Micro usb/type c girişi temiz mi ? kullandığınız prizden başka bir prizde denediniz mi ?

Oyla:

peugeut27

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Samet
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Sağlık
Konular
2
8.5.2.0 güncellemesinden sonramı oldu bende de aynı sorun oldu çünkü hatta 5 saat civarında şarj etmeye başladı.
Aynen bende de oyle oldu 8.5 guncellemesinden sonra. 4 saat falan yazıyor şarj süresine, hic kullanmazsam 3 saate anca sarj ediyor

Oyla:

Fakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mı 5S Plus
Konular
0
Orjinal şarj aleti ve kablosu mu kullanıyorsunuz ? Micro usb/type c girişi temiz mi ? kullandığınız prizden başka bir prizde denediniz mi ?

Hocam şarj aleti ve kablo orjinal, farklı prizlerde denedim ve girişler temiz. zaten cihazda 2 haftalık, diğer arkadaşlar farklı markaların şarj aletleriyle süreyi biraz kısalmayı başarmışlar ancak kesin çözüm yok. deltayı aradım cihazı onlara göndermemi istediler.

Oyla:

Fakir

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Fatih
Cihazım
Mı 5S Plus
Konular
0
Aynen bende de oyle oldu 8.5 guncellemesinden sonra. 4 saat falan yazıyor şarj süresine, hic kullanmazsam 3 saate anca sarj ediyor

Az önce arkadaşım samsung a7 nin şarj aletiyle mi 5s plus ı hızlı şarj ettiğini söyledi, bilemedim..

Oyla:

kasrevi

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
kasrevi
Cihazım
s3 mini
Konular
17
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hızlı şarj oluyor uzun süre gidiyor diye xiaomi aldım. ama ne hızlı şarj oldu ne de beklediğim gibi oldu. kamerası rezil zaten ayrıca akıcı olmayacak bir uygulama da kullanmıyorum kısacası pişmanım.

Oyla:
Üst Alt