Yardım Şarj sorunu

hibakusha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
xiaomi
Konular
5
Merhaba öncelikle ilgili konulara baktığımı ve tatmin edici bir cevap göremediğimi o yüzden bu konuyu açtığımı belirteyim. Xiaomi 5s Plus aldım 5 gün önce. İlk iki gün ortalama bir kullanımda akşam eve %30 şarjla dönüp mutlu olmuştum. Fakat iki gündür şarj çok hızlı bitiyor. Gece full şarjla uyuyup sabah %2 ile uyanıyorum. Teli elime %95 şarjda aldım üç kişiye mesaj attım %89 oldu. Hatta bu yazıyı yazarken %5 daha kaybettim :( Arka planda çalışıcak bir uygulama yüklemedim. Facebook bile yok. Instagram Spotify bundle yemeksepeti falan... Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Elektronik cihaz alımlarında hep en sorunlu cihazı seçme konusunda doktora yapmış olan ben yine sevenlerimi şaşırtmadım sanırım :(

hibakusha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
xiaomi
Konular
5
Şimdilik şans eseri şöyle bir çözüm buldum. Telefonla uğraşırken üst bildirimden telefonun 4g den 3g ye geçerken bir anda %2 lik bir güç kaybına uğradığını fark ettim. Sonrasında ayarlar>sim kartlar mobil ağlar > sim > tercih edilen ah türü bölümünden öncelik olarak 3g atayınca biraz düzelme oldu. Ama hala ilk günkü performansında değil demek ki gücü tüketen başka unsurlar da var . Bir de hala gece, Wireless bağlantısı sırasında nasıl boşaldı bulabilmiş değilim. Şimdilik geriye sadece yerlerde olan kulaklık performansı kaldı. Onu da düzeltebilirsem, yazılım ve cihaz gayet başarılı...

Oyla:

andromedar

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Akn
Cihazım
OnePlus 9
Meslek
BT
Konular
3
güc tasarruf modlarını aktıf edın bellekte çalışan uygulama bırakmamaya calısın telde tempory (gereksiz dosya temizliği) yapın başlangıç uygulamalarını kontrol edip tekrar test edermisiniz cihazınızı ayrıca gerekmedikçe 4g kullanmayın 3g fazlasıyla yetiyor günümüzde

Oyla:

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Pil ss leri normal değil. Birde grafikli pil bölümünü atar mısınız? Deep sleep sorunu var gibi görünüyor.

Oyla:

hibakusha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
xiaomi
Konular
5

Ekli dosyalar

• Screenshot_2016-11-30-20-58-41-946_com.miui.securitycenter.png
    Screenshot_2016-11-30-20-58-41-946_com.miui.securitycenter.png
    73,9 KB · Görüntüleme: 16
Oyla:

hibakusha

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Serdar
Cihazım
xiaomi
Konular
5
Evet ne yaptıysam Deep Sleep sorununu gideremedim. Mecbur güncelleme bekleyeceğiz artık. Benim gibi bu sorunu başka yaşayan var mı aranızda?

Oyla:
Üst Alt