Yardım Şarj sorunu

erdemylcn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdem
Cihazım
xiaomi
Konular
14
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
beyler sabah sabah 8 akşam 6 çalışıyorum sadece fabrikanın wifisine bağlı bide toplamda 2 saat molam var ondanda wp kullanıyorum çalıştığım yerde telefon çekmiyor veri kapalı ama 4.5g açık mıuı 10a geri dönsem düzelir mi romla alakalı mı mıuı 10 stable romdu bu mıuı 11 beta acil yardım

Ekli dosyalar

• Screenshot_2019-11-07-23-35-42-987_pl.zdunex25.updater.jpg
    Screenshot_2019-11-07-23-35-42-987_pl.zdunex25.updater.jpg
    95,6 KB · Görüntüleme: 10

kelesemre

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Mi 8 lite
Konular
13
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
beyler sabah sabah 8 akşam 6 çalışıyorum sadece fabrikanın wifisine bağlı bide toplamda 2 saat molam var ondanda wp kullanıyorum çalıştığım yerde telefon çekmiyor veri kapalı ama 4.5g açık mıuı 10a geri dönsem düzelir mi romla alakalı mı mıuı 10 stable romdu bu mıuı 11 beta acil yardım
cihaz ne

Oyla:

Terranova

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Mi 8 Lite
Meslek
Moda Fotoğrafçısı
Konular
1
Hattın iş yerinizde çekmemesinden ya da az çekmesinden dolayı hücre bekleme çok şarj yemiş. Bu durumda sarjın çabuk tükenmesi normal. 11 betadayım demişsiniz, peki yine telefon çekmiyorken Miui 10'da durum nasıldı ?

Oyla:

veliazak

Elit Üye
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Veli
Cihazım
Redmi Note 4X
Konular
10
Miui 10 ile normalse şarjın, eski sürüme dönmekte fayda var. Ama hattın az çekiyorsa onun da şarja olumsuz etkisi çok oluyor. Özellikle 4g de...

Oyla:

erdemylcn

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Erdem
Cihazım
xiaomi
Konular
14
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi 6x
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hattın iş yerinizde çekmemesinden ya da az çekmesinden dolayı hücre bekleme çok şarj yemiş. Bu durumda sarjın çabuk tükenmesi normal. 11 betadayım demişsiniz, peki yine telefon çekmiyorken Miui 10'da durum nasıldı ?
Telefonda 4.5g açık ve çekmediği için sürekli şebeke arıyor olabilir mi önceden sanki böyle bir konuya denk gelmiştim diye hatırlıyorum çekmediği halde ararken 4.5g yi aradığı için daha fazla şarj yediğini düşünüyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Miui 10 ile normalse şarjın, eski sürüme dönmekte fayda var. Ama hattın az çekiyorsa onun da şarja olumsuz etkisi çok oluyor. Özellikle 4g de...
Bugün 3G de deneyeceğim bakalım nasıl olacak

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt