Yardım Sarj Sorunu

maniacsarmy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
35
Merhaba arkadaslar note 8 de sarj sorunu var soyle diyim ucak modundayken bi sikinti yok ama normal 3g 2g 4g neyse hepsi normal sekilde kullanildiginda hizli bi dusus oluyor kime sorsam cvp alamadim resimde gordugunuz gbi
İnternet arastirmadigim yer kalmadi

Not: Rom Degistirip Denemedim Hucresel sikinti diye

Ustalar sizin bi bilgileriniz yorumlariniz onemli Murad Ali Skorpi Nejomi

Ekli dosyalar

• IMG_20220425_192833.jpg
    IMG_20220425_192833.jpg
    57,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

ELVD

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ikon
Cihazım
xpr
Konular
205
Merhaba arkadaslar note 8 de sarj sorunu var soyle diyim ucak modundayken bi sikinti yok ama normal 3g 2g 4g neyse hepsi normal sekilde kullanildiginda hizli bi dusus oluyor kime sorsam cvp alamadim resimde gordugunuz gbi
İnternet arastirmadigim yer kalmadi

Not: Rom Degistirip Denemedim Hucresel sikinti diye

Ustalar sizin bi bilgileriniz yorumlariniz onemli Murad Ali Skorpi Nejomi

Bilindiği gibi Operatörlerin hepsi baz istasyonlarını 4g sistemine taşıdı 2g ve 3g de cihaz devamlı baz istasyonu arama sorunu yaşıyor bu da cihazda bataryanın çabuk bitmesine neden oluyor mecbur kalmadıkça 4g den ayrılmayın.
SS de Gördüğüm kadarıyla bataryanın kalibre edilmesi lazım ile kalibre edin faydası olacaktır.

maniacsarmy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
35
Bilindiği gibi Operatörlerin hepsi baz istasyonlarını 4g sistemine taşıdı 2g ve 3g de cihaz devamlı baz istasyonu arama sorunu yaşıyor bu da cihazda bataryanın çabuk bitmesine neden oluyor mecbur kalmadıkça 4g den ayrılmayın.
SS de Gördüğüm kadarıyla bataryanın kalibre edilmesi lazım ile kalibre edin faydası olacaktır.
Tamam usta denicem bunu da bu sorun ayni devam ederse peki sorun neyde olabilir baska

maniacsarmy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
35
Root ile uğraşıyorsanız hergün işlem yapmayın ara verin batarya bir kendine gelsin düzelecektir diye düşünüyorum.
Root yok cihazda aldigim gunden beri ole telefon hep sikinti oldu tsk ederim usta

madiouS

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Vedat
Cihazım
Xiaomi R Note 8
Konular
0
Redmi Note 8 modelden annem ve babamda var babamda sorun yok fakat annemin cihazı şarja takılı olduğu halde ekranı açık tuttuğunda bile düşme yaşıyor ve haliyle kapandığında aşırı yavaş şarj oluyor garantisi hala devam ediyor servise gönderip (yedek telefon yok) beklemek mi yoksa hızlı şarj özelliği olan bir adaptör alıp denememi mi önerirsiniz?

3aris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baris
Cihazım
redmi note8
Konular
0
Redmi Note 8 modelden annem ve babamda var babamda sorun yok fakat annemin cihazı şarja takılı olduğu halde ekranı açık tuttuğunda bile düşme yaşıyor ve haliyle kapandığında aşırı yavaş şarj oluyor garantisi hala devam ediyor servise gönderip (yedek telefon yok) beklemek mi yoksa hızlı şarj özelliği olan bir adaptör alıp denememi mi önerirsiniz?
farklı kablo deneyin olmadı soket arızalı yada cihazda sıvıtms var

maniacsarmy

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık
Cihazım
Mi9t
Konular
35

3aris

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
baris
Cihazım
redmi note8
Konular
0
Soketle alaka değil telefon şarj otomatik yiyor batery guru yükledim gene aynısı yaptı
cihazda darbe-sıvı olmasa dahi rf şebeke katında birsorunun olabilir, garantiliyse servise gönderin,uçak modunda rf katı çalışmaz

Üst Alt