Yardım Şarj sorunu

burakadige0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco X3 PRO
Konular
7
Telefonu 3 ay önce aldım daha önce hiç şarj sorunu yaşamadım ama son 3 gündür öğlen olmadan telefonun şarjı 65 e düşüyor bir sıkıntı var ama anlamadım 60 Hz de kullanıyorum sürekli sebebi ne olabilir acaba, ısınmayan telefon ısınmaya başladı bl falan kapak rom yüklemedim fikri olan var mı

burakadige0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco X3 PRO
Konular
7
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Telefonu 3 ay önce aldım daha önce hiç şarj sorunu yaşamadım ama son 3 gündür öğlen olmadan telefonun şarjı 65 e düşüyor bir sıkıntı var ama anlamadım 60 Hz de kullanıyorum sürekli sebebi ne olabilir acaba, ısınmayan telefon ısınmaya başladı bl falan kapak rom yüklemedim fikri olan var mı
Dün telefonun yavaş şarj ettiğini farkettim ve bugun de böyle bir sorun ile karşı karşıya geldim

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Ayarlar içinde yer alan pil seçeneği altındaki pil kullanımına ait bir kaç ekran görüntüsü ekler misiniz?

burakadige0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco X3 PRO
Konular
7
Ayarlar içinde yer alan pil seçeneği altındaki pil kullanımına ait bir kaç ekran görüntüsü ekler misiniz?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Buyur hocam performans modunu açtım telefonun şarjını 0 a kadar bitirip öyle fulleyim belki optimize eder diye düşünmüştüm, çünkü imkansız kullandığım cihaz bir an da oldu böyle yavaş şarj olmaya ve hızlı bitmeye başladı

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Telefonu elinizden düşürmemişsiniz ki hocam normal bu şarj... Hatta akşama kadar aynı şekilde kullanmaya devam ederseniz 10 saat ekran süresi alacaksınız ki bu da çok iyi. Üstelik bu sürede de mobil veri ile instagram, tarayıcı ve whatsapp kullanmışsınız. Herhangi bir sorun görünmüyor. Maşallah diyelim :)

Hızlı şarj olmaması için ise kablonuzu ve adaptörünüzü farklı bir cihazda kontrol edin. Eğer sorun bunlardan birinde değilse telefonunuzun type-c girişini ince bir kürdan veya yalıtkan bir malzemeyle nazikçe temizleyin.

burakadige0

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Poco X3 PRO
Konular
7
Telefonu elinizden düşürmemişsiniz ki hocam normal bu şarj... Hatta akşama kadar aynı şekilde kullanmaya devam ederseniz 10 saat ekran süresi alacaksınız ki bu da çok iyi. Üstelik bu sürede de mobil veri ile instagram, tarayıcı ve whatsapp kullanmışsınız. Herhangi bir sorun görünmüyor. Maşallah diyelim :)

Hızlı şarj olmaması için ise kablonuzu ve adaptörünüzü farklı bir cihazda kontrol edin. Eğer sorun bunlardan birinde değilse telefonunuzun type-c girişini ince bir kürdan veya yalıtkan bir malzemeyle nazikçe temizleyin.
Öyle diyorsanız hocam pek anlamıyorum teşekkürler :) peki bir şey daha sorcam hocam ampere diye uygulama indirdim bu telefonu şarja taktiğim zaman kaç amper ile şarj olması hızlı olduğunu gösteriyor

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Öyle diyorsanız hocam pek anlamıyorum teşekkürler :) peki bir şey daha sorcam hocam ampere diye uygulama indirdim bu telefonu şarja taktiğim zaman kaç amper ile şarj olması hızlı olduğunu gösteriyor
Tam değerler için bir voltmetre lazım ama sizin durumunuzda ampere de iş görecektir. Hızlı şarj diyorsa problem yoktur hocam.

Üst Alt