Yardım Şarj Sorunu

Nazlı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazlıhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
14
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI Global 10.0.2
Telefon Modeli
Mi Max 2
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Telefonumun şarjında 3 gündür bir gariplik var. Önceki gün akşam şarja %45 gibi bir sayıyla taktım ve bir saat sonra baktığımda %46 olarak buldum. Kabloyu kontrol ettim ama bir sorun yoktu. Işığı da yanıyordu zaten.(dolarken yanan, %100 olunca sönen ışık.) Daha sonra kabloyu çıkarıp taktım %47 oldu ve ekran ışığı söndü. Ekranı tekrar açtığımda ise birden %77 şarj gördüm ama yine dolmadı. Yine çıkarıp yaktığımda ise %78 oldu sadece. Kapatıp açtım ama olmadı. Daha sora gece yatarken taktım. Uyandığımda kontrol etmek için baktım ışığı sönmüştü %100 oldu herhalde dedim ama ekranı açınca %97 göründü ve ışık bir anda geri yanı. Aynısı bugün de oldu. Bugün uyandığımda da %94 olarak buldum. Ekranı açıp kapatınca doldular. Şarjın bozulmasından çok korkuyorum. Bunun nedeni ne olabilir acaba?

Nazlı

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Nazlıhan
Cihazım
Mi Max 2
Konular
14
Uygun girişli bir şarj kablosu bulduğumda deneyeceğim. Malum şu an çıkamıyoruz bir yere ama gariplikleri gitti. Yani takılmaları, takıp çıkarınca dolmaya devam etmeleri gibi. Sadece çok aşırı yavaş doluyor. Yarım saatte max 10 tane doluyor. Kablodan olma ihtimali nedir sizce? Çünkü kullanırken her zamankinden farklı bir şey görmedim. Sadece dolması işte, saatler alıyor.

Oyla:

Hayata dair

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Alper
Cihazım
Mi note 10
Konular
0
Şarj soketi in içinde toz vs. Birşeyler olabilir buda sağlıklı temas etmemesine nedendede olabilir isterseniz bir (kürdan) yolu ile kontrol edebilirsiniz .

Oyla:
Üst Alt