Yardım Şarj sorunu ve bildirim ışığı

Muhammet35

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Muhammet
Cihazım
Redmi Note8 pro
Konular
1
Arkadaşlar cihazı dün akşam sularında şarja taktım, bir peoblem yoktu. Fakat sabahleyi baktım %20 kalmış bende tekrar takıyım dedim birde ne göreyim hiç şarj almadı.
İlk olarak dedim ki gitti güzelim orjinal şarj cihazı. Neyse sonra anladıım ki sorun şarj cihazında değil başka şarj cihazı ile felan denedim. o şarj cihazı ile powerbank şarj ettim vs....
Ondan sonra dedim ki soket bozldu yuvayı temizledim vs derken arada bi kere aldı bu şarj ama pat diye gitti hemen. Sonra denerken denerken şarjım bitti. Bugünde pazar olduğundan telefoncu da bulamadım sorucak tamir edicek neyse işlerimi hallettim geldim akşam eve.
Biraz önce taktım şarja ve arka kısımdan birkaç kere tıklattım telefona tabi telefon kapalı. Birde ne göreyim bildirim ışığı yandı ardından ekran açıldı ve boş batarya simgesi içerisinde yanıp sönen bir şimşek neyse sürdü bu 2-3 dk ve ben artık açılmasını bekliyorum ama açılmadı bende geçtim film izlemeye ama içim rahat etmedi gittim bir daha açmaya ama bu sefer hiç tepki alamadım cihazdan.
Şuanda tek aldığım tepki şarja takılı iken arka alt kısımdan tıklatırsam bildirim ışığı bazen yanıp sönüyor bazen direk yanıyor ama bir süre sonra tamamen sönüyor.

Bu cihazın problemi nedir acaba bir önerisi olan var mı internete baktığımda batarya tam bitmiş vs diyorlar ama çözüm bulamadım uzun tak vs diyenler var ama uzun takınca da 5 dk dan daha kısa sürede sönüyor bildirim ledi güvenemiyorum tepki bitiyor nasılsa.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6
Farklı kablo denediniz mi?

Yunusemre547

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Yunus Emre
Cihazım
Note6pro
Konular
1
Arkadaşlar cihazı dün akşam sularında şarja taktım, bir peoblem yoktu. Fakat sabahleyi baktım %20 kalmış bende tekrar takıyım dedim birde ne göreyim hiç şarj almadı.
İlk olarak dedim ki gitti güzelim orjinal şarj cihazı. Neyse sonra anladıım ki sorun şarj cihazında değil başka şarj cihazı ile felan denedim. o şarj cihazı ile powerbank şarj ettim vs....
Ondan sonra dedim ki soket bozldu yuvayı temizledim vs derken arada bi kere aldı bu şarj ama pat diye gitti hemen. Sonra denerken denerken şarjım bitti. Bugünde pazar olduğundan telefoncu da bulamadım sorucak tamir edicek neyse işlerimi hallettim geldim akşam eve.
Biraz önce taktım şarja ve arka kısımdan birkaç kere tıklattım telefona tabi telefon kapalı. Birde ne göreyim bildirim ışığı yandı ardından ekran açıldı ve boş batarya simgesi içerisinde yanıp sönen bir şimşek neyse sürdü bu 2-3 dk ve ben artık açılmasını bekliyorum ama açılmadı bende geçtim film izlemeye ama içim rahat etmedi gittim bir daha açmaya ama bu sefer hiç tepki alamadım cihazdan.
Şuanda tek aldığım tepki şarja takılı iken arka alt kısımdan tıklatırsam bildirim ışığı bazen yanıp sönüyor bazen direk yanıyor ama bir süre sonra tamamen sönüyor.

Bu cihazın problemi nedir acaba bir önerisi olan var mı internete baktığımda batarya tam bitmiş vs diyorlar ama çözüm bulamadım uzun tak vs diyenler var ama uzun takınca da 5 dk dan daha kısa sürede sönüyor bildirim ledi güvenemiyorum tepki bitiyor nasılsa.ani

Capocapo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aggga sakko
Cihazım
Resmi
Konular
1
Dün darbe aldı telefon şarj almamaya başladı dediğini okudum hani tıklatma değil de bastırdım şarj almaya başladı büyük ihtimalle şarj Flex kablosu(şarj soketi ile bataryayı birbirine bağlayan siyah film) yerinden çıkmış diye düşünüyorum biraz bastırınca sanırım yerine oturdu diğer türlü yorumum ise çok saçma flex yerinden mi çıktı yoksa darbe sırasında yırtıldı mi onuda anlamadım ben bastırınca kopan taraf birleşti mi yada Flex çıktı da yerine mi oturdu bunları öğrenmek için kapağı açmam gerekiyor ama kapağı açınca geri orjinal gibi yapıştırmak çok zor dipnot benim kapak darbe sırasında çatlamış

Üst Alt