Yardım Şarj sıkıntısı Xioaomi redmi note 8 pro

Ozkan063

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özkan
Cihazım
Xiaomi not8 pro
Konular
2
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
12.0.3 kararlı
Telefon Modeli
Xiaomi redmi note 8 pro
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Meraba arkadaslar ben bir konu hakinda sizden bilgi alıcam bana yardimci olursaniz cok mutlu olurum oncelikle ben daha önce redmi note 8duz kulaniyordum gayet şarz falandan memnundum o telefonum arızalandı yerine redmi note 8 pro aldim bu 8 pro biraz daha fazla şarz yiyiyor 4500 amper bide peki sizde boyle sorunlar varmi fazla şarz yiyiyormu eyer yardimci olursaniz cok mutlu olurum simdiden teşekürler ederim

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Hocam ortalama kullanımdan kastınız nedir?Ben 4 saat youtube,2 saat google,2 saat netflix,1 saat müzik gibi bi kullanım yapiyorum.%80 e kadar şarj ediyorum,9.5 saat alıyorum ayrıca %20 altına düşürmemeye dikkat ediyorum
Tamam toplam 7 hadi 8 saat diyelim bu zorla almak değil ki gayet normal o süreyle kullanımda 9.5 almak normal ekran parlaklığı falan da girince işin içine. Ben de full youtube + forumda gezilme + oyun indirip deneme benimki de toplam 10 saati buluyor bu sürede 9 saat oluyor yani benim için ortalama budur

Oyla:

zgrsrtbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
redmi note9 pro
Meslek
Öğrenci(ÜNİ)
Konular
1
Tamam toplam 7 hadi 8 saat diyelim bu zorla almak değil ki gayet normal o süreyle kullanımda 9.5 almak normal ekran parlaklığı falan da girince işin içine. Ben de full youtube + forumda gezilme + oyun indirip deneme benimki de toplam 10 saati buluyor bu sürede 9 saat oluyor yani benim için ortalama budur
Hocam benim bahsetmek istediğim bi redmi note 8 pro kullanıcısına göre çok iyi ekran süresi alıyosunuz.

Oyla:

note8prosahibi

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Berkay
Cihazım
Redwood
Meslek
Öğrenci
Konular
58
Hocam benim bahsetmek istediğim bi redmi note 8 pro kullanıcısına göre çok iyi ekran süresi alıyosunuz.
Hocam aramızda 500 mAhlık bir fark bu çok fark ettirmez bence ve ikinci olarak da bende miui 11 deodex rom var miui 12 olsa bu kadar fazla alamazdım bence

Oyla:

zgrsrtbs

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Özgür
Cihazım
redmi note9 pro
Meslek
Öğrenci(ÜNİ)
Konular
1
Hocam aramızda 500 mAhlık bir fark bu çok fark ettirmez bence ve ikinci olarak da bende miui 11 deodex rom var miui 12 olsa bu kadar fazla alamazdım bence
Aynen hocam.Kesinlikle alamazdınız.Miui 11 pil performansı konusunda iyi ve de 520 mah çok fark ettirmez hocam haklısınız
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam ayrıca xiaomi telefonların batarya performansının iyi olduğunu düşünüyorum.Sizin düşünceleriniz neler?

Son düzenleme:
Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
14
Aosp rom ile 14 saat aldığımı da hatırlıyorum YouTube oyun Netflix ve bunların hepsi mobil veri+BT kulaklık bağlı iken oldu

Oyla:

illgTR8

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
İlkerysnbkn
Cihazım
Redmi note 8 pr
Meslek
Ögrenci
Konular
14
Anladim yapacak bisey yok ozaman deyistirecem tlf yine peki daha iyi bir telefon önerin varmi
Hocam bende MIUI 12.0.2 global redmi note 8 pro kullaniyorum %100 den 0 a kadar 10 saat ekran süresi alıyorum sosyal medya çok yemiyor ona kalsa batarya bitmez ztn pupg oynuyorum öyle azalıyor biraz yoksa hafif oyunlarda hiç şarj harcamiyo zaten MIUI 12.0.2 bu telefonda çok iyi olmuş hızlı batarya iyi stabil bence bu yüzden daha güncellemeyi düşünmüyorum cattigım en iyi MIUI sürümlerinden biri ayrıca yazılım hatasına da rastlamadım

Oyla:

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Hocam bende MIUI 12.0.2 global redmi note 8 pro kullaniyorum %100 den 0 a kadar 10 saat ekran süresi alıyorum sosyal medya çok yemiyor ona kalsa batarya bitmez ztn pupg oynuyorum öyle azalıyor biraz yoksa hafif oyunlarda hiç şarj harcamiyo zaten MIUI 12.0.2 bu telefonda çok iyi olmuş hızlı batarya iyi stabil bence bu yüzden daha güncellemeyi düşünmüyorum cattigım en iyi MIUI sürümlerinden biri ayrıca yazılım hatasına da rastlamadım
Miui 12 ile ilgili böyle güzel sözler duymak beni de teşvik edecek en sonunda güncellemek için hocam yapmayın

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

AspecTR

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
*
Cihazım
*
Konular
37
Meraba arkadaslar ben bir konu hakinda sizden bilgi alıcam bana yardimci olursaniz cok mutlu olurum oncelikle ben daha önce redmi note 8duz kulaniyordum gayet şarz falandan memnundum o telefonum arızalandı yerine redmi note 8 pro aldim bu 8 pro biraz daha fazla şarz yiyiyor 4500 amper bide peki sizde boyle sorunlar varmi fazla şarz yiyiyormu eyer yardimci olursaniz cok mutlu olurum simdiden teşekürler ederim
Hocam kullandığınız rom bataryayı yemeyi bırak yutan bir versiyon.2 kere Miui 12 denedim, ne performans var ne pil.Hocam Android 9 bir rom tercih etmenizi öneririm

Oyla:

Batuski5431

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Batuhan G
Cihazım
Oneplus 9Pro
Meslek
Öğrenci