Yardım Şarj olurken telefon sürekli kapanıp yeniden başlıyor

Ugury1lm4z

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Yılmaz
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global
Telefon Modeli
Redmi note 9s
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Redmi note 9s cihazım sarjdayken sürekli kapanıp yeniden başlıyor . Buna geçici çözüm olarak ekran süresini sürekli açık olarak ayarlamayı buldum . Sorun hakkında önerisi veya bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim

SerseristyLe

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gökhan
Cihazım
Mi 10 T
Konular
44
Redmi note 9s cihazım sarjdayken sürekli kapanıp yeniden başlıyor . Buna geçici çözüm olarak ekran süresini sürekli açık olarak ayarlamayı buldum . Sorun hakkında önerisi veya bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim
Sorunu bilmiyorum ama nasıl bir işlem sonrası böyle yapmaya başladı Hocam onu sormak önemli fikir yürütmek için neden derseniz.
Room root update sıvı temas vs hepsi sebep olmuş olabilir durduk yere başlamasıda olağan birşey ama önce detay bilmek gerekir

Oyla:

Ugury1lm4z

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Uğur Yılmaz
Cihazım
Redmi note 9s
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Ya aslında açılış animasyonunu değiştiren bir tema yüklemiştim ondan sonra oldu hatırladığım bu .(ama önceden de açılış animasyonunu değiştirmiştim böyle bir sorunla karsilasmamistim onun sebep olduğunu düşünmüyorum). Onun dışında saydıklarınızın hcibiri olmadı room root vs. Durduk yere olduğunu düşünüyorum

Oyla:

Nejomi

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
Adım
S
Cihazım
Xiaomi
Konular
6
Ya aslında açılış animasyonunu değiştiren bir tema yüklemiştim ondan sonra oldu hatırladığım bu .(ama önceden de açılış animasyonunu değiştirmiştim böyle bir sorunla karsilasmamistim onun sebep olduğunu düşünmüyorum). Onun dışında saydıklarınızın hcibiri olmadı room root vs. Durduk yere olduğunu düşünüyorum
Durduk yere olacağını sanmıyorum, mutlaka bir nedeni vardır. Şarj aleti, şarj kablosu, elektrik akımının düşmesi, yükselmesi, yanlış ayar, yapılan bir hata, bir kaza vs. bir çok neden olabilir. Ayrıca Açılış animasyonunu değiştiren uygulamayı kaldırınca düzelebilir. Bu sorunun çözümünü bulacağınıza inanıyorum.

Oyla:

pedaliza

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
peda liza
Cihazım
note 8 pro
Konular
0
xiaomi note8 pro kullanıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

xiaomi note8 pro kullanıyorum. aynı sorun bende de olmaya başladı.
sadece şarjda iken kapanıp açılma yapıyor.
şöyle ki; aslında tam kapanıp açılmıyor. çünkü tam kapanıp açılsa sim şifresini sorması gerekiyor.
ama; ekran gidiyor kapanıyor ve sonra yeniden başlıyor gibi MİUİ simgesi geliyor ve telefon yeniden başlıyor. sim şifresini sormuyor.
normal şarjda değilken böyle bir sorun olmuyor, normal kullanabiliyorum.
sorun sadece şarjda iken oluyor.

soranlar olursa; şarj cihazım kablom orijinal.

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt