- Adım
- Kadir
- Cihazım
- POCOX3NFC 6/128
- Meslek
- Muhasebe
- Konular
- 19
hangisi ödeme alın dı mı yoksa şarj sona yakın uzun sürmesi mi
Google dan mı kaynaklı o zaman? İşletim sistemi ona ait sonuçta çeviri hatası kimin, bazı yerlerde de ingilizceye rastlıyorum ayarlarda hatırlamıyorum şuan tam yerleriniÖdeme alındı hocam.
Google dan mı kaynaklı o zaman? İşletim sistemi ona ait sonuçta çeviri hatası kimin, bazı yerlerde de ingilizceye rastlıyorum ayarlarda hatırlamıyorum şuan tam yerlerini
Pie güncellemesinde düzeltirler umarım.Kimden kaynaklandığını bilmiyorum ama Custom romlar dahil çoğu romda bu mevcut. Biraz saçma bir ibare.
peki bu bahsettiğim olay normal mi, şarj sonuna doğru süre uzaması yani?Pie güncellemesinde düzeltirler umarım.
Normal hocam yeni pillerin hepsinde var bu durum.Pie güncellemesinde düzeltirler umarım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
peki bu bahsettiğim olay normal mi, şarj sonuna doğru süre uzaması yani?
a2 lite modelinde 3/32 ve 4/64 var senin cihaz 3/32 olabilir. çözüme gelince çeviri ile alakalı olması lazım ben bildirdim en azından, ayrıca şarj dolmaya yakın atıyorum 7 dk kaldı diyorsa daha uzun sürüyor, 2 dk kaldı diyorsa rahat 10 dk oluyor o böyle bir şey de var bende normaldir herhalde
Bana da garip geldi pek normal bir durum değil ilk %90 a kadar hızlı düşüyor %100 den sonrası güzel dayanıyorNormal hocam yeni pillerin hepsinde var bu durum.
Kasım güvenlik yaması ile çeviri hatası düzelmiş arkadaşlar.Evet arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi benim cihaz fullendiğinde ''şarj tam dolu'' gibi bir ibare yerine ''ödeme alındı'' yazıyor, cuma günü aldım cihazı ikinci defa şarj ediyorum, bu durumla karşılaşan var mıdır?