Yardım Şarj Kablosu Önerileriniz

kartalsezo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
xiaomi
Cihazım
mi 6
Konular
5
Merhabalar arkadaşlar. kendi orjinal olan sarj aleti bozuldu. yeni şarj aleti bakıyorum type-c ama miuide 59 lira beseus diye bir marka yada başka bir marka kullanan ve hızlı şarjda ve data aktarımı sorunu yaşamayacağım bir başka marka var mıdır ?

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Baseus da son derece kaliteli bir markadır. Ben kablolarını çok beğeniyorum. Özellikle örgülü olanlar son derece güzel fakat bendeki Baseus Turbo Charge desteklemiyor. Bu nedenle çok fazla kullanmıyorum. Eğer Baseus alacaksanız aktarım değerlerini dikkatlice kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Eğer ileriye dönük olsun, Mi6 sonrasında da kullanayım derseniz aşağıdaki kabloyu düşünebilirsiniz. (Özellikle kırmızısı muhteşem görünüyor) Orijinal Xiaomi Type-C Örgülü Şarj Kablosu (100cm)

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
İlave olarak Anker, Aukey, Spigen, McDodo gibi markalarda kalite ve özellik yönünden öne çıkıyor.
cantara'nın da dikkat çektiği gibi hem başlık hem de kablo aktarım değerleri ile şarj ve data kablosu özelliklerine dikkat etmek gerekiyor.

Şöyle düşünelim, yüzlerce lira para veriyoruz, ama 5 liralık kablo alıp kullanıyoruz.
Sonra da cihaza zarar verebiliyor veya her türlü riskle birlikte patlama bile yaşanabiliyor.

Kalitesiz ve merdivenaltı üretimlere prim vermek gibi alışkanlıklarımızdan vaz geçmemiz gerekiyor.

Oyla:

kartalsezo

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
xiaomi
Cihazım
mi 6
Konular
5
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İlave olarak Anker, Aukey, Spigen, McDodo gibi markalarda kalite ve özellik yönünden öne çıkıyor.
cantara'nın da dikkat çektiği gibi hem başlık hem de kablo aktarım değerleri ile şarj ve data kablosu özelliklerine dikkat etmek gerekiyor.

Şöyle düşünelim, yüzlerce lira para veriyoruz, ama 5 liralık kablo alıp kullanıyoruz.
Sonra da cihaza zarar verebiliyor veya her türlü riskle birlikte patlama bile yaşanabiliyor.

Kalitesiz ve merdivenaltı üretimlere prim vermek gibi alışkanlıklarımızdan vaz geçmemiz gerekiyor.

en büyük derdin bu. bir satıcıya girdim garantili gibi bir şey söyledi ama 50 lira dedi. ismini de duymamıştım. vazgeçtim nette bulabilirim diye. merdiven altı olmasın diye araştırma yapıyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Baseus da son derece kaliteli bir markadır. Ben kablolarını çok beğeniyorum. Özellikle örgülü olanlar son derece güzel fakat bendeki Baseus Turbo Charge desteklemiyor. Bu nedenle çok fazla kullanmıyorum. Eğer Baseus alacaksanız aktarım değerlerini dikkatlice kontrol etmenizi tavsiye ederim.

Eğer ileriye dönük olsun, Mi6 sonrasında da kullanayım derseniz aşağıdaki kabloyu düşünebilirsiniz. (Özellikle kırmızısı muhteşem görünüyor) Orijinal Xiaomi Type-C Örgülü Şarj Kablosu (100cm)

indirim kodu gibi bir şeyler bulabilir miyiz ? varsa süper olur. cevap için teşekkürler.

Oyla:

MANUPLE

Ctrl + L
Uzman Üye
MIUI Sever
Adım
Netizen
Cihazım
Poco X3 Nfc
Meslek
Yazılım Uzmanı
Konular
39
en büyük derdin bu. bir satıcıya girdim garantili gibi bir şey söyledi ama 50 lira dedi. ismini de duymamıştım. vazgeçtim nette bulabilirim diye. merdiven altı olmasın diye araştırma yapıyorum.

indirim kodu gibi bir şeyler bulabilir miyiz ? varsa süper olur. cevap için teşekkürler.
Araştırmanız lazım, Ankara da bildiğim bir yer vardı fakat sanırım letgo ile satıyordu, adresini şu an bilmiyorum.
Örneğin aşağıdaki yerde indirim var gözüküyor, Ancak sadece şarj kablosu özelliği var. Buna da dikkat etmek gerekiyor.

Bilgi için yazıyorum.

Oyla:

Stoya

Süper Üye
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SERDAR
Cihazım
POCO X3 NFC
Meslek
Ev Erkeği
Konular
104
Bu satıcıdan aldım, kullanıyorum,memnunum ayrıca fiyat olarak da gayet uygun...

Oyla:

mi 9 lite

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
Mi 9 lite
Konular
28
Bir dükkandan almıştım benim telefonu. Sim kartı taktım, telefonu açtım. Bir ay kadar sonra yetkili servisi aradım. Sistemde gözüken telefonun garantisinin başlama tarihi ile telefonun fatura tarihi uyuşuyordu. Yani telefonu ilk kullanan bendim. Benden önce sim kart takıp kullanan olmamıştı. Ama şarj aletinde sıkıntı vardı. Telefonun şarjından çok memnun değildim. İyiydi ama 4000 mah batarya gibi değildi. Belki içindeki aksesuarları değiştirmişlerdir, dedim. Samsung orijinal hızlı şarj aleti vardı bende. Onu denedim. Gerçekten fark etti. Herhangi bir şarj kablosu ya da aleti kullanabilirsiniz. Ama çakma dandik bir ürün kullanmayın.

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427

Maalesef bu ürün için şu anda aktif bir kampanya yok hocam.

Oyla:
Üst Alt