Arkadaşlar telefonum note 8 pro şarjı çabuk bitmeye başladı neden olur sizce
C Cemox06 Yeni Üye Yeni Üye MIUI Sever Adım Can Cihazım note 8 pro Yaş 33 Konum Ankara Katılım 26 Aralık 2021 Konular 1 Mesajlar 1 Tepkime puanı 0 Puanları 1 26 Aralık 2021 #1 Arkadaşlar telefonum note 8 pro şarjı çabuk bitmeye başladı neden olur sizce
Eyüp Batuhan M.K. Atatürk Emekli Yönetici Elit Üye MIUI Sever SMS Onaylı Adım Eyüp Batuhan Cihazım Mi 10T Konum Balıkesir Katılım 6 Nisan 2019 Konular 81 Mesajlar 3.459 Çözümler 9 Tepkime puanı 6.073 Puanları 238 26 Aralık 2021 #2 Pil kullanım değerlerinizi paylaşabilir misiniz ? Veri olmadan yorum yapmak sağlıklı olmaz.
I ilkergoren Üye MIUI Sever Acemi Üye Adım ilkergoren Cihazım g925f Yaş 43 Konum istanbul Katılım 26 Aralık 2016 Konular 0 Mesajlar 53 Tepkime puanı 5 Puanları 8 26 Aralık 2021 #3 Cemox06' Alıntı: Arkadaşlar telefonum note 8 pro şarjı çabuk bitmeye başladı neden olur sizce Genişletmek için tıkla ... iki sebebi var ya pil omru bitti yada alt sarj bordunda arıza var.tam tespit için cihazın sarj akımları ve piline olcum yapılnması gerekir.
Cemox06' Alıntı: Arkadaşlar telefonum note 8 pro şarjı çabuk bitmeye başladı neden olur sizce Genişletmek için tıkla ... iki sebebi var ya pil omru bitti yada alt sarj bordunda arıza var.tam tespit için cihazın sarj akımları ve piline olcum yapılnması gerekir.