Çözüldü Şarj durumu

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
3g ye aldım kullanıyorum bakalım fark edecekmi. Evde wifi ofiste de wifi var. Mobil veriyi aktif kullandığımı diyemem. Bu şekilde kullanıp tekrardan yazarım. Pil için kapatılması gereken başka ayar varmı cihaz da.

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Mobil ağ sinyaliniz sürekli kesiliyor. Telefon çekmediği için çok fazla tüketiyor.

Evet katılıyorum ve ek olarak ekran kapalı iken arka planda sürekli cihazı uyanık tutan birşeyler var uygulama izinlerini otomatik başlatma ve arka plan başlatma izinlerini gözden geçirin. Yine de bu durum değişmez ise cihazda root varsa naptime kullanın .

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Evet katılıyorum ve ek olarak ekran kapalı iken arka planda sürekli cihazı uyanık tutan birşeyler var uygulama izinlerini otomatik başlatma ve arka plan başlatma izinlerini gözden geçirin. Yine de bu durum değişmez ise cihazda root varsa naptime kullanın .
Gece yüzde 4 5 düşüyor şarj sabaha kadar. Bu dediginizi nereden kontrol edecem peki

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Açık uygulama yok kapalı herşey hocam

Cihaz bekleme de yüzde 4 5 azalıyorsa bu normal bundan fazlası olursa bir sıkıntı var demektir o halde şuan sorun yok gibi . Hızlı tüketim yukarda arkadaşın da dediği gibi mobil şebeke çekimi yüzündendir 3g ile daha iyi sonuç alırsınız sanıyorum

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Cihaz bekleme de yüzde 4 5 azalıyorsa bu normal bundan fazlası olursa bir sıkıntı var demektir o halde şuan sorun yok gibi . Hızlı tüketim yukarda arkadaşın da dediği gibi mobil şebeke çekimi yüzündendir 3g ile daha iyi sonuç alırsınız sanıyorum
Deniyorum 3g yı . Ekran ayarında kontrast ayarlarında otomatik seçili imiş , onu standart yapınca ekran sarı renkli gibi oluyor sizlerde o ayar nasıl . Şarja etkisi olabilir mi otomatik olduğundan

Ugurmiraç21

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ugur
Cihazım
Mi 9se
Konular
35
Ayrica konum nfc ozelligi ve tarama bolumunuda incelersiniz iyi olur caiksa kapatmanizi oneririm

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Deniyorum 3g yı . Ekran ayarında kontrast ayarlarında otomatik seçili imiş , onu standart yapınca ekran sarı renkli gibi oluyor sizlerde o ayar nasıl . Şarja etkisi olabilir mi otomatik olduğundan

Evet genelde standart daha sarımsıdır ama zamanla göz alışıyor. Otomatik ile de denedim şarj farklı görmemiştim.

alikemal42

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ali
Cihazım
Redmi note 7
Konular
7
Anladım. Taramaları falan kapattım 3g yi seçtim. Şuan 68 de 3 saat 10 dakika gösteriyor..

Üst Alt