Yardım Şarj Dolu Uyarısı Note 9s

Mob1le_Gamer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
3
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
india 11.8.0
Telefon Modeli
note 9s
Bootloader Kilidi
Açık
Arkadaşlar redmi note 9s şarj %100 olunca dahi şarj dolu uyarisi vermiyor ve hiç bir sekilde akım kesmiyor surekli sarj oluyor isareti var farkli romlar denedim ama sonuç ayni eski samsung cihazim batarya 100 iken akimi kesiyordu xiaomilerde yok mu bu uyari. örnek foto koydum

Ekli dosyalar

• IMG_20200718_220328.jpg
    IMG_20200718_220328.jpg
    386,4 KB · Görüntüleme: 16

creative14441235

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
mehmet
Cihazım
s3
Konular
9
Arkadaşlar redmi note 9s şarj %100 olunca dahi şarj dolu uyarisi vermiyor ve hiç bir sekilde akım kesmiyor surekli sarj oluyor isareti var farkli romlar denedim ama sonuç ayni eski samsung cihazim batarya 100 iken akimi kesiyordu xiaomilerde yok mu bu uyari. örnek foto koydum
Herhangi bir sorun görünmüyor. Xiaomi de o işaret şarj dolduktan sonra da devam eder. Telefonun hâlâ şarja takılı olduğunu belli etmek amaçlıdır. %100 dolum olduğu zaman şarjı otomatik yine kesmektedir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyla:

Mob1le_Gamer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Herhangi bir sorun görünmüyor. Xiaomi de o işaret şarj dolduktan sonra da devam eder. Telefonun hâlâ şarja takılı olduğunu belli etmek amaçlıdır. %100 dolum olduğu zaman şarjı otomatik yine kesmektedir.

Redmi Note 8 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
tesekkurler tamamdir

Oyla:

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
Sorun değil bu. Arayüz özelliği farkı sadece. Xiaomi'lerde şarj dolunca uyarı vermek yerine bildirim ışığı sönüyor. Böyle %100 olduğunu anlarsınız ancak bu cihazın akım çekmediği anlamına gelmiyor. Ampere uygulamasıyla kontrol ederseniz asıl %100 olma düzeyinin biraz daha sürdüğünü görürsünüz. :)

Oyla:

Mob1le_Gamer

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Redmi Note 9s
Konular
3
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorun değil bu. Arayüz özelliği farkı sadece. Xiaomi'lerde şarj dolunca uyarı vermek yerine bildirim ışığı sönüyor. Böyle %100 olduğunu anlarsınız ancak bu cihazın akım çekmediği anlamına gelmiyor. Ampere uygulamasıyla kontrol ederseniz asıl %100 olma düzeyinin biraz daha sürdüğünü görürsünüz. :)
aynen ustad bende 100 olduktan sonra 5 ile 10 dakika daha bekliyorum oyle cekiyorum cok tesekkur ederim

Oyla:
Üst Alt