Sarj dolu ışığı

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
Merhaba arkadaşlar redmi pro telefonumda birşey dikkatimi çekti. Öncelikle 7.3.16 son sürüm eu rom kullanıyorum. Telefonu şarja taktığımda turuncu şarj lambası yanıyor dolduğu zaman yeşil dolu uyarı lambasının sabit yanması gerekmiyormu.? Yoksa son romlarda bu özellik kaldırıldımı.?

sonnefesim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Yılmaz
Cihazım
Xiaomi Mi 9T
Meslek
Xiaomi Mi 9T
Konular
7
Merhaba arkadaşlar redmi pro telefonumda birşey dikkatimi çekti. Öncelikle 7.3.16 son sürüm eu rom kullanıyorum. Telefonu şarja taktığımda turuncu şarj lambası yanıyor dolduğu zaman yeşil dolu uyarı lambasının sabit yanması gerekmiyormu.? Yoksa son romlarda bu özellik kaldırıldımı.?

Bu yüklü romlar alakalı galiba telefonda çin rom yüklüydü o zaman dediğin gibi ışık sabit yanardı ama eu romda olmuyor

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
bu bir sorun değil romlardan kaynaklı zaten renklerini elle değiştirebiliyorsun diye biliyorum

spacemedia

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
ilhan
Cihazım
oneplus 6t
Meslek
uzman teknisyen
Konular
32
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Çin rom hiç kullanmadım.Normalde default olarak dolunca yeşil olmalı. ama şarj esnasında sarı yanıyor tek sorun dolunca sabit yeşil yanmaması. Nereden ayarlanıyor acaba.?

lazye

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Fatih
Cihazım
OnePlus 6
Konular
30
hacam sabit kalması için bir ayar yok galiba ama mesela yeşil mavi kırmızı şeklinde ayarlanıyor bildiirim ışıklarından ayarlıyorsunuz ben stock rom kullanmadığım için yardımcı olamayacağım

alfacerkes58

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Taha Berk
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Meslek
Öğrenci
Konular
9
Global Beta Romda 7.3.9 sürümünden itibaren telefon 100 de 100 sarj olduğundan bildirim ışığı sönüyor bu güncellemeyle gelen bir özellik herhangi bir sorun değil

Üst Alt