- Adım
- Bahadır
- Cihazım
- Xiaomi Mi 8 Se
- Konular
- 38
Merhaba, mi 8se cihazımda neden bilmiyorum ama şarj çok hızlı gitmeye başladı. Bu sorun crdroid aosp romdan geçtikten sonra olmaya başladı. Eskiden masik p (23 Haziran versiyonu) bunda aldığım 6.30 7 saat ekran süresini artık hiç alamıyorum yanına bile yaklasmiyor resmen. Tekrar kurduğumda 4 saat aldım ekran süresi 2 saatte %50 şarj gitti, sonraki gün masik 16 geldi onda da aynı sonucu aldım. Şu an son çıkan masik P deyim onda da aynı 4.30 saat falan gidiyor. Sorunu çözebilmek adına mi flashdan tekrar kurdum telefonu tamamen sıfırladım yani ( her rom geçişte full format geçiyorum ) ancak sorun devam ediyor. Eskiden aldığım süreyi artık alamiyorum. Sizce neden olabilir bataryam mı öldü ne oldu, nasıl cozebilirim. Yardımcı olursanız sevinirim, teşekkürler.
Dipnot: revos vs de denedim aynı şey oluyor yani romdan dolayı olan bir sorun değil 6 7 saat ekran süresi alanlar var hâlâ.
Dipnot: revos vs de denedim aynı şey oluyor yani romdan dolayı olan bir sorun değil 6 7 saat ekran süresi alanlar var hâlâ.
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.