Soru Sarj cok hizli bitiyor tr rom

kralnefrefim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
15t pro
Konular
1
Mi resmi siteden aldim tr rom ile geldi 15t pro 264 gblik mocha gold modelden. İlk günler 2 gun gidiyordu pili hyperos 2 vardi daha sonra 3 ile telefon su gibi batarya tüketmeye başladı sifirladim 20 gun oluyo yine ayni. Sıkıntı bence tr rom olduğu icin boyle ama arka planda calisanlara bakiyorum anormal biseyde gozukmuyor ki 4 saat ekran suresi aliyorum pil tasarrufu kapaliyken. Pil tasarrufu açıkken 1-2 saat daha fazla oluyo o kadar. Oyun oynarkende pil hizli bitiyo bir saatte %15-20 arasi tüketiyor normal mi? Bootloader acip rus rom atsam duzelir mi veya global atsam? Garanti gidecek ama başka yolda göremiyorum fikirlerinize açığım.

HiddeNKinG

Administration
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Hasan Özkan
Cihazım
Xiaomi 13
Meslek
Uçak Tek.
Konular
1.367
1 gün çıkarıyorsa normaldir iki gün çıkarması zor artık bu cihazların. Çünkü siz sıfırladıktan sonra yavaş yavaş google whatspp insta gibi arka planda da enerji harcayan bir çok uygulama kuruyorsunuz yada aktif hale getirdiğiniz sistem uygulamaları hissetirmeden şarjı yiyor. Yapacak birşey yok açıkçası

seco.can.can

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
SercanSubaşı
Cihazım
Xiaomi 15T PRO
Konular
19
bende yurtiçi kullanıyorum hocam günü çıkarıyor hatta fazlası da gidiyor sizin cihazda problem olabilir ekim ayından beri şarjından aşırı memnunum ben.

kralnefrefim

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ahmet
Cihazım
15t pro
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
1 gün çıkarıyorsa normaldir iki gün çıkarması zor artık bu cihazların. Çünkü siz sıfırladıktan sonra yavaş yavaş google whatspp insta gibi arka planda da enerji harcayan bir çok uygulama kuruyorsunuz yada aktif hale getirdiğiniz sistem uygulamaları hissetirmeden şarjı yiyor. Yapacak birşey yok açıkçası
Keşke bir gunu cikarsa... Zar zor dayaniyo hatta çıkartmıyor ki. Saatte %10-15 yyiyor pil sağlığı %100 döngü 50

Üst Alt