Güncelleme sonrasında Cihazi Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın. ayrıca bataryası 3000 Mah mi ? 20 dakika da 67W İle Nasil Şarj Oluyordu o cihazhyper os 1 de 67 watt ile 20 dakikada şarj oluyordu note 13 pro plus
hyper os 2 de 45 dakikada şarj oluyor
aynı sorunu yaşayan varmı
5000 mah valla oluyordu hocam başkalarınada sordum onlardada 67 ile 25 dk daoluyomuş ama şimdi durum değiştiGüncelleme sonrasında Cihazi Fabrika Ayarlarına Sıfırlayın. ayrıca bataryası 3000 Mah mi ? 20 dakika da 67W İle Nasil Şarj Oluyordu o cihaz
Hocam Bende Xiaomi 14 Ultra Var 90W İle 33 Dakikada Doluyor. 5000 mah Bataryaya Sahip Sende 67W İle 20 Dakikada Şarj Olması Bana Çok Saçma Geldi Muhtemelen Guncellleme Oncesinde Göstergelerde bir arıza gibi birşey varmış çözülmüştür5000 mah valla oluyordu hocam başkalarınada sordum onlardada 67 ile 25 dk daoluyomuş ama şimdi durum değişti
redmi note 9 prodan mi 14 ultraya geçtim, iki cihaz da 1 saat - 1 saat 10dk civarında şarj oluyor nasıl oluyorsa. Şarj hızını yüksek hıza çekince yapılan şarj dayanmıyor, bu işin orta noktası yok galiba.Hocam Bende Xiaomi 14 Ultra Var 90W İle 33 Dakikada Doluyor. 5000 mah Bataryaya Sahip Sende 67W İle 20 Dakikada Şarj Olması Bana Çok Saçma Geldi Muhtemelen Guncellleme Oncesinde Göstergelerde bir arıza gibi birşey varmış çözülmüştür
şarj aleti sahte olabilir -- bende orjinal xiaomi kutu içinden çıkan 67 var onda daha hızlı şarj oluyor bide sahtre xiaomi 67 watt var orjinalden birraz yavaş şarj oluyorr ---- ve dokunmatik sorunu oluyor şarjdaykenBende cihazı yeni aldım şarj aleti 67 walt. Şarjı komple bitirip bir deneyeyim. Şarj süresi ne kadar