Yardım Şarj alıyor gösteriyor ama almıyor

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
1 sene önce falan çinden aldığım quikcharger 3.0 şarj aletini taktım hızlı dolsun diye doldurmadı ondan sonra orjinal şarj aletiylede almamaya başladı daha önce başına gelen var mı? Sorun nedir acaba.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Geçmiş olsun umarım cihazınıza kalıcı bir zarar vermemiştir. Aliexpress üzerinde satılan pek çok QC3 destekli şarj cihazının gerçekte QC3 sertifikası bulunmuyor. Bu nedenle her zaman için orijinal şarj aletini ya da kendini kanıtlamış firmaların şarj aletlerinin kullanılması tavsiye ediliyor...

Sizin almış olduğunun şarj cihazının markası nedir?

Oyla:

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Geçmiş olsun umarım cihazınıza kalıcı bir zarar vermemiştir. Aliexpress üzerinde satılan pek çok QC3 destekli şarj cihazının gerçekte QC3 sertifikası bulunmuyor. Bu nedenle her zaman için orijinal şarj aletini ya da kendini kanıtlamış firmaların şarj aletlerinin kullanılması tavsiye ediliyor...

Marka: ugreen
Daha önceleri kuzenim mi6 telefonunda baya kullandı şikayeti olmadı bende o yüzden kullanmak istedim sorunum hala devam ediyor çözemedim bir türlü farklı farklı şarj aletleri denedim olmadı ama powerbankı yakınca diğerlerinden daha hızlı şarj ediyor.Powerbankı şarj edip sonra telefonu şarj ediyorum :(
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ürün türkiyedede satılıyor;

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
İlk mesajınızda şarj olmadığını belirtmişsiniz ama ikinci mesajınızda şarj olduğunu söylemişsiniz. Sizin cihazınız hiç mi şarj almıyor yoksa şarj oluyor fakat hızlı şarj mı olmuyor?

Oyla:

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
İlk mesajınızda şarj olmadığını belirtmişsiniz ama ikinci mesajınızda şarj olduğunu söylemişsiniz. Sizin cihazınız hiç mi şarj almıyor yoksa şarj oluyor fakat hızlı şarj mı olmuyor?
Aşırı yavaş şarj alıyor 10 dakikada %1 kadar anca dolduruyor yani şarj ikonunda aldığını gösteriyor ama almıyor

Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Aşırı yavaş şarj alıyor 10 dakikada %1 kadar anca dolduruyor yani şarj ikonunda aldığını gösteriyor ama almıyor

Hocam şarj girişini bir temizlemeyi deneyebilir misiniz?

Powerbank ile normal şarj olup da farklı adaptörler ile olmaması adaptörlerin sıkıntılı olduğunu gösterir.

Oyla:

Maksim Gorki

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Steinbeck
Cihazım
Xiaomi Mi 9
Konular
47
Soketinizin değişmesi sorunu çözecektir. Aynısını 20 gün önce yaşadım, geçmiş olsun.

Oyla:

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
Hocam şarj girişini bir temizlemeyi deneyebilir misiniz?

Powerbank ile normal şarj olup da farklı adaptörler ile olmaması adaptörlerin sıkıntılı olduğunu gösterir.
Şarj girişine dikkatli bir şekilde baktım bendeki girişteki tellerden biri eksik mi6da bendeki boşluk yokmuş galiba biri çıkıp düşmüş.girişi ve yakılı olduğu kartı değiştireceğim muhtemelen sorunum çözülecektir şuan o kartı satan güvenilir satıcı arıyorum cihazımın garantisi yok maalesef bildiğiniz satıcı varsa yönlendirebilir misiniz?

Oyla:

bysyx

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Bünyamin
Cihazım
Mi8Lite
Konular
25
Oyla:

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Şarj girişine dikkatli bir şekilde baktım bendeki girişteki tellerden biri eksik mi6da bendeki boşluk yokmuş galiba biri çıkıp düşmüş.girişi ve yakılı olduğu kartı değiştireceğim muhtemelen sorunum çözülecektir şuan o kartı satan güvenilir satıcı arıyorum cihazımın garantisi yok maalesef bildiğiniz satıcı varsa yönlendirebilir misiniz?
Geçmiş olsun __SEFA__ ile iletişime geçebilirisiniz.

Oyla:
Üst Alt