Yardım Şarj aletim orjinalmi

Aliberk38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
Merhaba arkadaşlar.Telefonum redmi note 9 modeli, cihazı yurt dışında getirip IMEI atan kişilerden aldım.Daha sonra global versiyon diye bir olay öğrendim ve benimki global versiyon değilmiş.Buraya kadar tamam sorun yok cihaz orjinal olsunda global olup olmamasının çok sorun yaratacağını düşünmüyorum.Ama şöyle bir sorun var şarj aletim orjinalmi değilmi anlayamadım.Üzerindeki yazılar kalitesiz bundan dolayı orjinal olmadığını düşünüyorum.Model olarak mdy-10-ew yazıyor.Orjinalindede bu modelmi var yoksa bunlar sahte şarj aletinde bile yanlış model ismimi kullandılar bilmiyorum.Şarja takınca hızlı şarj ediyor yazıyor ve internetteki şarj süreleriyle de aynı sürede şarj oluyor diyebilirim.Bu arada şarj aletimi Xiaomi bayiliği yapan bir telefoncuya götürdüm adam baktı ve orjinal dedi fakat aşağıdaki fotoğraflarda göreceğiniz üzere yazılardaki kalitesizlik kafamı karıştırıyor.Eğer şarj aletim orjinal değilse bir zararı olurmu ve orjinal şarj aletini nereden bulabilirim?
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
Büyük ihtimal orijinaldir, AccuBattery veya Ampere uygulamasını indirip telefonunuzu şarja takın ve kaç MA ile şarj ettiğini buraya yazın

Aliberk38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Büyük ihtimal orijinaldir, AccuBattery veya Ampere uygulamasını indirip telefonunuzu şarja takın ve kaç MA ile şarj ettiğini buraya yazın
İkisinide indirdim şarj ilk taktığımda 400-500 lü değerlerden başladılar.Şuan ampere ortalama 950-970 gösteriyor.
AccuBattery ise 950-1100 arasında gidip geliyor.İlk şarja taktığımda çok düzensiz bir şekilde iniş çıkışlar vardı şuan ortalama bu değerde sabitlendiler

musdi27

Yaşamaya çalışmak...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M. Mustafa
Cihazım
Xiaomi 13T
Meslek
Ofis Sorumlusu
Konular
191
İkisinide indirdim şarj ilk taktığımda 400-500 lü değerlerden başladılar.Şuan ampere ortalama 950-970 gösteriyor.
AccuBattery ise 950-1100 arasında gidip geliyor.İlk şarja taktığımda çok düzensiz bir şekilde iniş çıkışlar vardı şuan ortalama bu değerde sabitlendiler
Şarj düşükken takın hocam. Yüksek sarjda takarsanız düşük değer verir.

Düşük şarjda da 1000 civarında ise kablo hızlı şarjı desteklemiyor olabilir.

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23
Hocamızın dediği ayrıntıyı unutmuşum, Evet şarj düşükken takın Şarj düşükken taktığınızda 1800 - 2000 Arası değer verirse sorun yok.

Bnyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Redmi note 9
Konular
17
Bende note 9 4/128 kullanıyorum yurt dışı orjinal şarj aleti nereden bulabilirim

Lear Mert

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Redmi Note 8 PR
Konular
23

Aliberk38

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ali
Cihazım
Redmi note 9
Konular
1
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
%8 şarjda taktım ve aldığım değerler bu şekilde.Eve gidince GM5 plus telefonun 18 watt orjinal şarj aletinde denicem.Umarım tek sorun kablodadır.Eğer başlık yan sanayi ise ne tavsiye edersiniz GM şarj aletimi kullanayımmı yoksa tavsiye edebileceğiniz bir yerden Xiaomi şarj aleti alsam dahamı iyi olur?

Bnyn

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Bünyamin
Cihazım
Redmi note 9
Konular
17

Tarkuruscuu

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Tarık K.
Cihazım
Poco X3 Pro
Meslek
İnfaz Koruma
Konular
23
Bozuldu hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnternetten 33lük buldum da sağlam birşeye benziyor cihaz 18w destekliyor sorun olurmu
18W destekleyen cihazı neden 33W ile şarj etmeyi düşünüyosunuz ? Sonuç olarak alacağınız max değer 18W.

Üst Alt