Sohbet Sarj Aletim orjinal m?

iamcea8

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Cihat Emre
Cihazım
Redmi Note 10S
Konular
0
Hocam macro kamera ile çekerseniz biraz daha net çıkar. Yazıları okuyamadım
Vip üye olmadığım için sanırım görüntü kalitesi bozuluyor. Makro olarak yeniden yükledim. İnşallah yazılar seçiliyordur
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

burakkrt

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Burak
Cihazım
Redmi note 10s
Konular
2
Ampere uygulamasını yükleyip bu değerleri alıyorum orijinal olduğuna inanıyorum. Şarj düşükte iken yüksek değer'dolmaya başlayınca haliyle düşük değerleri gösteriyor.Ortalama 1.5 saatte dolduruyor
Kral Ampere uygulamasındaki testi minumum sistem ile tekrar yapabilrmisin parlaklıgı 0a çekip
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

iamcea8 Kral sende parlaklıgı 0a çekip arka plandaki uygulamaları kapatıp ampere uygulamasındaki değerlerini söylersen birşey söyliyebilirim.
Benimki orjinal değil diye düşünüyorum ve 1890 alıyorum. orjinal olsa arkadaşın attıgı gibi 4000-5000 almamız gerekirdi sanırım.

Ampere uygulamasını yükleyip bu değerleri alıyorum orijinal olduğuna inanıyorum. Şarj düşükte iken yüksek değer'dolmaya başlayınca haliyle düşük değerleri gösteriyor.Ortalama 1.5 saatte dolduruyor
Benim değerler böyle arada çok fark var

Ekli dosyalar

• Screenshot_2022-05-31-00-35-21-425_com.gombosdev.ampere.jpg
    Screenshot_2022-05-31-00-35-21-425_com.gombosdev.ampere.jpg
    367,2 KB · Görüntüleme: 8
Son düzenleme:

Miuimai

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ali
Cihazım
S23
Konular
5
Vip üye olmadığım için sanırım görüntü kalitesi bozuluyor. Makro olarak yeniden yükledim. İnşallah yazılar seçiliyordur
Görselleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir

M2101K7BG cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Hocam şarj cihazınız 30 wat olarak gözüküyor. prize gelen elektrik akımına göre ve cihazın otomatik olarak akımı 15-27-30 wata kadar destekliyor. Tahmini Şarj 0 dan 15 civarı olana denk maxsimum 4000-5000 mA görmeniz lazım. Bu düşer yükselir ama düşük şarjdayken mutlaka 4000 mA üzerini görmeniz lazım.Benim cihaz 33 wat 1saat 35 dakikada doluyorsa sizinki 1 saat 40 dakikada veya daha erken dolması lazım diye düşünüyorum tabi 30 wat destekleyen kablo olması lazım

Kral Ampere uygulamasındaki testi minumum sistem ile tekrar yapabilrmisin parlaklıgı
Hocam tam anlamadım ama rn9pro da ve n10S telefonda ne zaman şarja taksam 33 wat şarjla minimum 400mA maksimum 4000-5000mA görüyorum. Görmesem bile 1saat 20dk ile 1saat 35 dakika doluyor. Ben bu şekilde orijinal olduğunu tespit ediyorum

Son düzenleme:
Üst Alt