Yardım Şarj aleti

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
25
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
11
Telefon Modeli
Note 9 pro
Bootloader Kilidi
Açık
Merhaba arkadaşlar bu şarj aleti kaç Wat hızlı şarj edermi birde orjinalmi

Ekli dosyalar

• IMG_20200907_155200.jpg
    IMG_20200907_155200.jpg
    1.020,5 KB · Görüntüleme: 20

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
Üstündeki bilgilere göre: 15-27-36watt. Yani eski cihazları 15 watt gücünde şarj ediyor. Yeni cihazları (9volt destekleyen) 27 watt gücünde şarj ediyor.
Yeni şarj aletleriyle kıyaslarsak standart şarj aleti diye biliriz. Eski şarj aletleriyle kıyaslarsak hızlı şarj aleti diyebiliriz. Ancak tüm bu bilgiler geçersiz olabilir çünkü elinizdeki şarj aleti çakma gibi duruyor. Büyük ihtimal de öyle zaten.

İşk çıktıkları zaman 2.1-2.4 Amper olan şarj aletleride hızlı şarj olarak isimlendirilmişti ama zamanla yavaş şarja dönüştüler.

Oyla:

deepblack

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
HASAN
Cihazım
mi8 SE
Konular
25
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Üstündeki bilgilere göre: 15-27-36watt. Yani eski cihazları 15 watt gücünde şarj ediyor. Yeni cihazları (9volt destekleyen) 27 watt gücünde şarj ediyor.
Yeni şarj aletleriyle kıyaslarsak standart şarj aleti diye biliriz. Eski şarj aletleriyle kıyaslarsak hızlı şarj aleti diyebiliriz. Ancak tüm bu bilgiler geçersiz olabilir çünkü elinizdeki şarj aleti çakma gibi duruyor. Büyük ihtimal de öyle zaten.

İşk çıktıkları zaman 2.1-2.4 Amper olan şarj aletleride hızlı şarj olarak isimlendirilmişti ama zamanla yavaş şarja dönüştüler.

anladım dostum teşekkür ederim peki 30wat orjinal şarj aleti nerden alabilirim yada bir düşügünü note 9 pro cihazım için internette baktım ama güvenemedim açıkçası tavsiye edebilcegin biri varmı ?

Oyla:

chnekn

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Cihan
Cihazım
Xiaomi 14 Ultra
Konular
104
anladım dostum teşekkür ederim peki 30wat orjinal şarj aleti nerden alabilirim yada bir düşügünü note 9 pro cihazım için internette baktım ama güvenemedim açıkçası tavsiye edebilcegin biri varmı ?

Benim tavsiye edebileceğim bir yer yok, ancak forumun market sayfasına, yada Hepsiburada'nın kendi taeafından satılan ürünlere bir göz atın bence.

Oyla:
Üst Alt