Şarj aleti sorunu çözümü :)

burhan1037

Yeni Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
burhan
Cihazım
s5 replika
Konular
0
Hangisi kötü hocam anlamadım? :) IMEI olayı için şunu söyleyebilirim: Elime hiç geçmedi. %90 hallederiz ama yine açık kapı bırakmak en sağlıklısı. Ama dediğim gibi büyük ihtimal sorun olmayacak. Ben bir yöntem anlatmadım ki.. :)
siyah olan çevirici aparat için kötü demiştim :) anlatım konusuda imei repair konusu vardı diğer modeller içindi ben karıştırdım pardon :) kusura bakma özeldende aynı mesajı attım, mtk olan model nasıl sizce sırf kamera konusu için snapdragon işlemcili olanı almak istiyorum, eğer mtk işlemcili olanın kamera kalitesi iyiyse onuda alabilirim,

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
Valla Pro geçmedi elime karşılaştırmadım açıkçası.

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
bu siyahtan bende var içindeki teller oynuyor çekincede çıkıyor prizden sağlam değil o yüzden büyük aldım ben prizi tam doldursun diye. büyük olmasının diğer nedeni sadece çin değil her tip prizi destekliyor üniversal.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
bu siyahtan bende var içindeki teller oynuyor çekincede çıkıyor prizden sağlam değil o yüzden büyük aldım ben prizi tam doldursun diye. büyük olmasının diğer nedeni sadece çin değil her tip prizi destekliyor üniversal.
Siyahların benim gördüğüm 4 çeşidi var. Diğer üçünü denedim. Ya temassızlık ya çok kolay ayılma yaşadım. Sizde tam oalrak bu mu var?

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
tam olarak aynısı değil daha kaliteli sizin gösterdiğiniz. ama genel olarak bu küçük olanların sağlam olacağını sanmıyorum içi aynı hepsinde. aslında bunlarla uğraşmayada gerek yok sarj aleti almak lazım bir ara düşünüyordum sonra çeviriciler gelince kaldı.

ByKatre

Kafasına Göre..
Emekli Yönetici
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Muhammed
Cihazım
Mi9 SE
Konular
72
tam olarak aynısı değil daha kaliteli sizin gösterdiğiniz. ama genel olarak bu küçük olanların sağlam olacağını sanmıyorum içi aynı hepsinde. aslında bunlarla uğraşmayada gerek yok sarj aleti almak lazım bir ara düşünüyordum sonra çeviriciler gelince kaldı.

Hocam diğerlerinin işi aynı değil işte. Onların içinde iki parçalı metal var. Bunun tek parça olması biraz daha güven verdi. Zaten 4 tanesi 3 lira bakacağız bakalım. :) Bu arada diğerinden de verdim 0.8 dolara. :) Universal isteimyorum sadece Çin kullandığım için ama olmadı onu kulalnacaz. :)

mendocino_610

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Aykut
Cihazım
Mi Note 3
Konular
20
anladım hocam inş istediğin gibi çıkar hayırlısı olsun.

Üst Alt