- Adım
- Furkan
- Cihazım
- Note 12 Pro 5G
- Konular
- 0
hocam cihazın kendi içindeki pil bölümünden bilgi alın
120 w şarj etmez sahte olsaYazilar daha Sönük Olur Orjinal de Sahtesinde Belirgindir Daha Koyu Siyahtir Kesinlikle Sahte Replika Sarj aletidir Benim Arkadasimin Dukkaninda da Satiliyor
120w şarj eder sahte de olsa hocam. Hem 120'liğin hem 67'liğin sahtesini gördüm, bir süre sonra bozuyorlar hızlı şarj olma işini veya cihaza güncelleme gelince bozuyorlar.120 w şarj etmez sahte olsa
120w şarj yapıp sahte yapmaları baya vizyonsuz üreticilermis hocam120w şarj eder sahte de olsa hocam. Hem 120'liğin hem 67'liğin sahtesini gördüm, bir süre sonra bozuyorlar hızlı şarj olma işini veya cihaza güncelleme gelince bozuyorlar.
Vizyonsuzlar diyemem. Yüksek ihtimalle yüz kat ucuza mal ediyorlar. Her türlü satın alanı bir süre kandırsalar yeterli.120w şarj yapıp sahte yapmaları baya vizyonsuz üreticilermis hocam
Hocam cihaza yazılım atıp mi turbo şarjı 120w olarak modluyor olabilirler 120w şarjı bence ucuza mal etmek zordur çünkü o gücü kalitesizi bile maliyetli birşey sonuçtaVizyonsuzlar diyemem. Yüksek ihtimalle yüz kat ucuza mal ediyorlar. Her türlü satın alanı bir süre kandırsalar yeterli.
Arkadaşlar sizce bu 120 w şarj aleti orjinal mi.
Telefonu kısa sürede sarj ediyor sonrasında 100-90 arasi uzun süre duruyor sonrasında hızla düşüyor bende şarj adaptörünun orijinalliğinden şüphe ettim
Sizce orijinal mi bu ürün