Soru Şarj Aleti Önerisi

falcao89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
24
Merhaba, dün akşam şarj aletim durduk yere bozuldu. Syrox Q32 3.0A 18w model kullanıyordum. Tekrar yeni bir alet alacağım ama bu sefer 2 Amper mi yoksa tekrar 3 Amper mi alsam karar veremedim. Bir başka konu, g.gidiyor, n11 gibi sitelerde %90 taklit ürün satılıyor. Orjinal şarj aleti uygun fiyata nereden temin edebilirim. Letgoda 50₺ 3 amper kutu çıkması satılıyor. Bunlar ne kadar güvenilir?

Ekli dosyalar

• 2.jpg
    2.jpg
    13,4 KB · Görüntüleme: 32
  • 1.jpg
    1.jpg
    33,3 KB · Görüntüleme: 30
Son düzenleme:

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10
Merhaba, dün akşam şarj aletim durduk yere bozuldu. Syrox Q32 3.0A 18w model kullanıyordum. Tekrar yeni bir alet alacağım ama bu sefer 2 Amper mi yoksa tekrar 3 Amper mi alsam karar veremedim. Bir başka konu, g.gidiyor, n11 gibi sitelerde %90 taklit ürün satılıyor. Orjinal şarj aleti uygun fiyata nereden temin edebilirim. Letgoda 50₺ 3 amper kutu çıkması satılıyor. Bunlar ne kadar güvenilir?
Hocam ucuz etin yahnisi olmazmış diye bir laf var siz de biliyorsunuzdur. Sağlamlık açısından orijinalini almak en sağlıklısı. Orijinaller de bozulmuyor mu tabii ki bozulabilir sonuçta elektronik aletler fakat orijinalinin bozulması çakmasından daha düşük bir ihtimal bunu biliyorum. Eğer yakınınızda bir Mi Store varsa bir ziyaret edip bakın bence.

onununcuköy

Hevesli Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Erkan
Cihazım
Yok
Konular
6

falcao89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
pense34 Hocam fiyatından ziyade online satış sitelerinde hep çakma var. Üzerinde Samsung, Xiaomi gibi markalar yazıp, çakma alet alacağıma, Syrox gibi yıllardır piyasada olan bir firmanın ürününü alayım dedim. En azından orjinal kendi markası iyi kötü bir kalitesi var diye düşündüm. Yorumlarda da çok sayıda kişi alınca ve olumlu yorumları görünce güvendim ama uzun ömürlü olmadı.

Eyüp Batuhan Dün gece biraz araştırdım sitedeki ürün stok yok diyordu o yüzden farklı arayışa girdim

onununcuköy Evet haklısınız, üstte de yazdığım gibi fiyatında değilim çakma olmasın, enazından kendi markası olan bir ürün olsun diye aldım Syrox olanı, bu sitedeki ürün stokta yoktu o yüzden arayışa girdim. Piyasada çakma alet kaynıyor ama kime sorsan orjinal diyor. Kimse yoğurdum ekşi demez hesabı :)

Eyüp Batuhan

M.K. Atatürk
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Eyüp Batuhan
Cihazım
Mi 10T
Konular
81
pense34 Hocam fiyatından ziyade online satış sitelerinde hep çakma var. Üzerinde Samsung, Xiaomi gibi markalar yazıp, çakma alet alacağıma, Syrox gibi yıllardır piyasada olan bir firmanın ürününü alayım dedim. En azından orjinal kendi markası iyi kötü bir kalitesi var diye düşündüm. Yorumlarda da çok sayıda kişi alınca ve olumlu yorumları görünce güvendim ama uzun ömürlü olmadı.

Eyüp Batuhan Dün gece biraz araştırdım sitedeki ürün stok yok diyordu o yüzden farklı arayışa girdim

onununcuköy Evet haklısınız, üstte de yazdığım gibi fiyatında değilim çakma olmasın, enazından kendi markası olan bir ürün olsun diye aldım Syrox olanı, bu sitedeki ürün stokta yoktu o yüzden arayışa girdim. Piyasada çakma alet kaynıyor ama kime sorsan orjinal diyor. Kimse yoğurdum ekşi demez hesabı :)
Şu an var hocam, kaçırmayın :)

pense34

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
Adım
Levent
Cihazım
Mı Note 10 Lite
Konular
10

Hocam arkadaşın paylaştığı iki (2) ürünün de stoğu var, güncellemişler sanırım.

falcao89

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Okan
Cihazım
Redmi Note 8
Konular
24
  • Konu Sahibi Konu Sahibi

Ekli dosyalar

• WhatsApp Image 2021-05-17 at 17.25.29.jpeg
    WhatsApp Image 2021-05-17 at 17.25.29.jpeg
    240 KB · Görüntüleme: 25

emregull12

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Emre
Cihazım
Mİ NOTE 10 LİTE
Meslek
Makine MÜH.
Konular
0
Mi note 10 lite kullanıyorum. cihazım 30w Q3.0 özelliğini destekliyor fakat cihazım yurtdışı olduğu için 18w orijinal bir xiomi şarj aleti kullanıyorum bu linkteki 33w şarj aletini alsam bir sorun olur mu? Açıklamasinda xiomi Note 10 destekliyor yazıyor. Benim cihazım lite ama ikiside 30w destekliyor yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
Mi note 10 lite kullanıyorum. cihazım 30w Q3.0 özelliğini destekliyor fakat cihazım yurtdışı olduğu için 18w orijinal bir xiomi şarj aleti kullanıyorum bu linkteki 33w şarj aletini alsam bir sorun olur mu? Açıklamasinda xiomi Note 10 destekliyor yazıyor. Benim cihazım lite ama ikiside 30w destekliyor yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Kullanabilirsiniz hocam, bir sorun olmaz. Eğer isterseniz sitemizde 30W adaptör de mevcut.

Üst Alt