Yardım Sarj %20 ye geldiği an hızlıca iniyor.

gurkan4525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkan Sevim
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 11.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi S2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Sarjım %20 nin altına geldiği an hızlıca inmeye başlıyor ve sarj bitiyor . Bir kaç kez açıp kapattığım an açılıyor %8 gösteriyor ve aniden yine kapanıyor. Bunu bir kaç kez denediğim zaman bu sefer açılıyor ve sarj %6 da belli bir süre baya bekliyor . Sonra baktım %6 dan aşarı inmedi bir süre ondan sonra sarja takıyım dedim ve taktım. Sarj %20 den başladı . Bu sorunuma yardımcı olursanız sevinirim. Bataryada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü %20 nin altına inmeden sarja takmıyordum.

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Hocam 1-2 kerede gerçekçi değerlere ulaşamazsınız ki 1000 kere bile doldursanız yine doğru değerler alamayabilirsiniz o programlarla
Dogru olmasının önemi yok ani kapanmalar var diyor arkadaş yaklaşık sonuç alsa yeterli olur

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Dogru olmasının önemi yok ani kapanmalar var diyor arkadaş yaklaşık sonuç alsa yeterli olur
Kapanıp açılıyorsa tahmini değer almasına gerek yoktur herhalde :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Sarjım %20 nin altına geldiği an hızlıca inmeye başlıyor ve sarj bitiyor . Bir kaç kez açıp kapattığım an açılıyor %8 gösteriyor ve aniden yine kapanıyor. Bunu bir kaç kez denediğim zaman bu sefer açılıyor ve sarj %6 da belli bir süre baya bekliyor . Sonra baktım %6 dan aşarı inmedi bir süre ondan sonra sarja takıyım dedim ve taktım. Sarj %20 den başladı . Bu sorunuma yardımcı olursanız sevinirim. Bataryada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü %20 nin altına inmeden sarja takmıyordum.
Hocam peki ekran sürelerinden vs memnun musunuz o açıdan bir sıkıntı var mı

Son düzenleme:
Oyla:
Üst Alt