Yardım Sarj %20 ye geldiği an hızlıca iniyor.

gurkan4525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkan Sevim
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
42
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
MIUI GLOBAL 11.0.5
Telefon Modeli
Xiaomi Redmi S2
Bootloader Kilidi
Kapalı
Sarjım %20 nin altına geldiği an hızlıca inmeye başlıyor ve sarj bitiyor . Bir kaç kez açıp kapattığım an açılıyor %8 gösteriyor ve aniden yine kapanıyor. Bunu bir kaç kez denediğim zaman bu sefer açılıyor ve sarj %6 da belli bir süre baya bekliyor . Sonra baktım %6 dan aşarı inmedi bir süre ondan sonra sarja takıyım dedim ve taktım. Sarj %20 den başladı . Bu sorunuma yardımcı olursanız sevinirim. Bataryada bir sıkıntı olacağını düşünmüyorum çünkü %20 nin altına inmeden sarja takmıyordum.

emrahk

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emrah
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
42
Oyla:

gurkan4525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkan Sevim
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
42
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bana öyle denildi bende ona göre yaptım belli bir sınır konulmuş sonuçta ve bunun altına indimi demek oluyor ki sarja tak ben bu seneye kadar böyle biliyorum ve mantıklı olanı bu ilk sizden duydum böyle birşey haklı olabilirsiniz ama benim açtığım konu ile sarj veyatta bataryanın sıkıntı olacağını düşünmüyorum

Oyla:

shuj

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
...
Cihazım
Xiaomi Mi6
Meslek
Fotoğrafçı
Konular
27
Şarj göstergesinin tutarsızlığının iki sebebi vardır genelde ya yazılımsal yada batarya arızası. En az 20 tavsiye edilen 30 40 a geldiğinde şarja takmaktır. Pili tamamen bitirmek ve doldurmak her seferinde hücrelerinde tükenmeye ölüme sebeb olur. 2 ayda 1 defaya mahsus tamamen bitirip doldurun. Suanki sorun için tavsiyem ise cihazı sıfırlayın pili tamamen doldurun daha sonra yazdığım döngüde kullanın.

Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
Accubatery programı ile batarya kapasitenizi kontrol edin

Oyla:

gurkan4525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkan Sevim
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
42
Şarj göstergesinin tutarsızlığının iki sebebi vardır genelde ya yazılımsal yada batarya arızası. En az 20 tavsiye edilen 30 40 a geldiğinde şarja takmaktır. Pili tamamen bitirmek ve doldurmak her seferinde hücrelerinde tükenmeye ölüme sebeb olur. 2 ayda 1 defaya mahsus tamamen bitirip doldurun. Suanki sorun için tavsiyem ise cihazı sıfırlayın pili tamamen doldurun daha sonra yazdığım döngüde kullanın.
deniycem tavsiyelerinizi hocam sağolun da ben bu konunun yazılımsal olabileceğinin kanıtındayım ,ama denemekten zarar gelmez bir deniyelim.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

programın linki var mı hocam

Pek sanmam ama deniyicem xiaomi nin kendi pil optimasyon uygulaması var zaten bir fayda etmemişti.

Oyla:

MarcoPasha

NedenİnsanlıkHepBendeKalıyor,BaşkaKimsesiYokMu?
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mehmet
Cihazım
Mi 9 SE
Konular
27
Bu konuya göz atmanızı öneririm.
AccuBattery Linki.

Oyla:

mert258

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Mert
Cihazım
Mi8
Konular
16
deniycem tavsiyelerinizi hocam sağolun da ben bu konunun yazılımsal olabileceğinin kanıtındayım ,ama denemekten zarar gelmez bir deniyelim.

programın linki var mı hocam

Pek sanmam ama deniyicem xiaomi nin kendi pil optimasyon uygulaması var zaten bir fayda etmemişti.
Optimizasyon için söylemedim şöyle örnek verim benim mi 8 in kapasitesi 3400 programı yükleyip şarj edince 1-2 kere gerçek kapasite olarak 2350 gösteriyor, dedemin telefonu yüzde 40 altında kapanıyordu kontrol ettim 3000 mah olması gereken batarya 900 çıktı.

Oyla:

gurkan4525

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Gürkan Sevim
Cihazım
Xiaomi Redmi S2
Konular
42
Optimizasyon için söylemedim şöyle örnek verim benim mi 8 in kapasitesi 3400 programı yükleyip şarj edince 1-2 kere gerçek kapasite olarak 2350 gösteriyor, dedemin telefonu yüzde 40 altında kapanıyordu kontrol ettim 3000 mah olması gereken batarya 900 çıktı.
Anladım tamam sağolun

Oyla:

haktanerk

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Haktaner
Cihazım
Mi Note 10 Lite
Konular
28
Hocam 1-2 kerede gerçekçi değerlere ulaşamazsınız ki 1000 kere bile doldursanız yine doğru değerler alamayabilirsiniz o programlarla

Oyla:
Üst Alt