Şarj 1 gün dayanmıyor

cyberlinq

PATRON
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Can
Cihazım
Mi 5 Prime
Meslek
Programmer
Konular
4
Merhaba. 3 gün önce aldığım Mi 5 Prime 64 GB Black'in şarjı 1 gün bile dayanmıyor.
Aldığım kişi ise bana sıfır olduğunu, test amaçlı kullanıldığını söyledi. 3000 mAh bataryaya ve Miui Rom'a sahip bir cihaz nasıl oluyor da şarjı bu kadar çabuk bitiyor? Miui'nin en son sürümünü yükledim, root yaptım.

Bir de bu cihaz neden yavaş şarj oluyor? iPhone bile bundan daha hızlı şarj oluyor. (Kendi cihazımdan yola çıkarak söylüyorum.)

Moderatör tarafında düzenlendi:

Hot.Coffee

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Kadir
Cihazım
Xiaomi Mi 5
Konular
14
-Bahsettiğiniz kişi nerde satış yapıyor? Başkaları da almasın bilgilenelim.

-Ayrıca şuan dünyada hiçbir akıllı telefonun şarjı (24saat) 1 gün dayanmıyor. Sizin telefon 1 günün ne kadarı kadar dayanmıyor ?

-Aynı şekilde herkesin telefonları herkese göre yavaş şarj oluyor. Sizin telefonunuz iPhone'dan (3-4-5-6 ????) ne kadar daha yavaş şarj oluyor ?

Moderatör tarafında düzenlendi:

Zenex

Zirveye Doğru
Onursal Yönetici
Teknisyen
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Baki
Cihazım
OnePlus 7T Pro
Meslek
Öğrenci
Konular
62
cyberlinq lütfen kelimelerimizi özenle seçelim. Forum ortamında sadece siz yoksunuz, konu seviyesiz kelimelerden arındırılmıştır.

Sorununuza gelirsek kaç saat ekran süresi aldığınuz önemlidir.

korkmazay

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Ayhan
Cihazım
mi5
Konular
2
Kullandığın usb kablo ve şarj cihazı orjinal mı? Şarj cihazı hızlı şarj destekleyebilir ama kablonun da desteklemesi lazım. yoksa çok beklersin telefonun başında. bunları araştır.8=)

datxhum

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi mi4
Konular
11
Merhaba. 3 gün önce aldığım Mi 5 Prime 64 GB Black'in şarjı 1 gün bile dayanmıyor.
Aldığım kişi ise bana sıfır olduğunu, test amaçlı kullanıldığını söyledi. 3000 mAh bataryaya ve Miui Rom'a sahip bir cihaz nasıl oluyor da şarjı bu kadar çabuk bitiyor? Miui'nin en son sürümünü yükledim, root yaptım.

Bir de bu cihaz neden yavaş şarj oluyor? iPhone bile bundan daha hızlı şarj oluyor. (Kendi cihazımdan yola çıkarak söylüyorum.)
Hızlı Şarj için kendiminde kullandığı hızlı şarj aletini tavsiye ederim.

[Qualcomm Sertifikalı] Aukey Hızlı Şarj 2.0 18 W USB Duvar Şarj iPhone iPad Samsung Galaxy Not Için Akıllı Hızlı Şarj Xiaomi

(from AliExpress Android)

MI 4S cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Üst Alt