Soru Sar değeri

• Konbuyu başlatan a.p
  • Başlangıç tarihi
  • Cevaplar 6
  • Görüntüleme 1K

a.p

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
12
Arkadaşlar mi9 lite sar değeri hakkında ne düşünüyorsunuz kimileri yüksek olduğu kimileri çift hat olduğu için öyle tek hat kullanıldigin da sıkıntı olmadigini söylüyor bu konuda net olarak bilgi sahibi olan arkadaşlar bilgilendirirse sevinirim n11 kampanyası günü alma niyetim var

Devransahinx

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Devransahinx
Cihazım
Redmi note 7
Konular
82
Sıkıntı olmaz :) alın hocam

Oyla:

MaDMaxiBo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
4
sardan korkuyorsanız kulaklık kullanmaya çalışın mümkünse, vücuttan ne kadar uzakta durursa telefon o kadar iyi, sar etkisi çok azalıyor bir karış uzakta olsa bile.

Oyla:

a.p

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Adem
Cihazım
Mi9 Lite
Konular
12
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sardan korkuyorsanız kulaklık kullanmaya çalışın mümkünse, vücuttan ne kadar uzakta durursa telefon o kadar iyi, sar etkisi çok azalıyor bir karış uzakta olsa bile.
Bu sarın etkisi sadece konuşurken mi meydana geliyor yoksa devamlı olarak aynı etkiyi gosteriyirmu sonuçta saatlerce telefonda konuşmuyoruz

Son düzenleme:
Oyla:

MaDMaxiBo

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Max
Cihazım
Mi 9 Lite
Konular
4
Bu sarın etkisi sadece konuşurken mi meydana geliyor yoksa devamlı olarak aynı etkiyi gosteriyirmu sonuçta saatlerce telefonda konuşmuyoruz
konuşurken etkili, beklerken düşüyor etkisi. özellikle birini aradığınızda ilk ulaşmaya çalıştığı anda en yüksek seviyeye çıkıyormuş radyasyon değeri, ben birini ararken hoparlör açıp elimde tutarak bekliyorum, kulağıma dayamıyorum ilk anda, öyle alıştırdım kendimi. konuşmaya başladıktan sonra yine biraz düşüyor. beklerken tehlikeli değil diyorlar yani ama yine de bazı uzmanlar uyurken uçak moduna alın ya da yataktan biraz uzağa koyun diyorlar.

Oyla:

Ottoman

Co-Admin
Yönetici
Co-Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ahmet
Cihazım
Mi 9T Pro
Konular
127
Aşağıdaki konular size yardımcı olacaktır hocam.

Oyla:
Üst Alt