Ü
Üye silindi 117519
Guest
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- 12.5.3 Android 11
- Telefon Modeli
- Poco F2 Pro
- Bootloader Kilidi
- Açık
Merhaba, Sanal ram neden bazı telefonlarda 2 bazılarında ise 3 oluyor neye göre farklılık gösteriyor.
Sanırım dahili hafızaya göre de değişiklik gösteriyor. Benim note 10 pro 128 gb da 2 GB idi, aynı işlemcili poco x3 64 gb da 1 gb ek ram gösteriyorMerhaba, Sanal ram neden bazı telefonlarda 2 bazılarında ise 3 oluyor neye göre farklılık gösteriyor.
İşlemci iyi ise 4 bile yeterli gelirhocam çok etkilemiyor forumda root ile istediğiniz kadar artırım yapabiliyorsunuz günümüzde 4 kasmaya başladı 6 ve üstü gayet yeterli çokta bir numarası yok. konuyla alakasız yazdım ama bilginiz olması acısından bende merakla beklemiştim bariz değişiklik görmedim antutuda dahil.
Gerçek anlamda pek bir faydası olmaz maalesef.Kaynaklara bakarak söylemeliyim ki, bazı kullanıcılar performansı arttırabilir deseler de , forumda bazı kullanıcılar da sanal bellek kullanımının performansa ters etki yaptığını ve kapatılması gerektiği yönünde fikir beyan etmişler, bu noktada gerçek bilgi sahibi varsa yorum yaparsa ben dahil bir çok arkadaş için önemli bir bilgi olacaktır.
Sevgilerle.
depolama alanıMerhaba, Sanal ram neden bazı telefonlarda 2 bazılarında ise 3 oluyor neye göre farklılık gösteriyor.