- Adım
- Xiaomi
- Cihazım
- MI 9 Lite
- Meslek
- Elektrik Teknikeri
- Konular
- 36
Tabiki Samsung , burasıda Samsung york
Ben xiaomi den önce kullanmadığım model kalmadı samsungun bütün modelleri ni kullandım en son galaxy note 5 te veda ettim. Daha da samsung u evime sokmam Sanada tavsiye ediyorum xiaomi mi serisi eğer bütçen iyi ise yoksa redmi serisiÇoğu yorumda Xiaomi'ye atıp tutanları görüyorum. Yok Samsung alıp rahatıma bakarım vs. yazıyorlar. O yüzden yazdım.
Kamerada kesinlikle Samsung önde değil. Performans da öyle.
Pardon da mi 9 ile s10+ı karşılaştıracak değilim. En üst seviyede xiaominin daha iyi olması beklenenemez amacı en iyi olmak değil çünkü.Hangi modelleri karşılaştırarak söylediniz? S serisinin kameraları geçmişten günümüze çok iyi seviyededir.
S9 ile gelen diyafram aralığı ile iyice geliştirildi resim kalitesi. Dxomark skorlarına bakmak yerine kullanıcının birebir son amiral gemisi telefonları test etmesi daha isabetli olur.
Samsung vs huawei mate 20 veya p30pro dense hadi neyse. Ama xiaominin kamera kalitesi belli.
Haklısınız hocam Xiaomi verdiğimiz paraya göre donanım birincisiHerkesin gorusune saygim sonsuz lakin stable dedigi surumde bile bildiriminden tutun da yarim gorunen simgesinden en basit notification badgesine, centigi dogru durust becerememesine kadar hata dolu yazilimi kullaniciya veren xiaomi bence surekli kan kaybediyor. Bence xiaomi fiyat performans degil fiyat/donanim birincisi. Denemedigim rom yok. Hepsi ayni hatalarla dolu. iyiden iyiye sinir etmeye basladi artik
MI 6 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Gectigimiz 2 yil icerisinde ciddi atak yapti haklisiniz fakat net konusabilmek icin en az 2-3 yil sonrasina bakmak gerek. Nokiayi da gorduk, kullanicinin istediklerini yapmazsaniz eger seyrek duserBu sorunun cevabını Xiaomi nin satış yükselişi rakamlarında aramanız daha samimi olur. Burada yanlı cevap alabilirsiniz.