Çözüldü Samsung TV de Mi Box Kumanda Aç Kapa Yapmıyor

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
Merhaba arkadaşlar, mi box kumanda lg de tvyi kapatıp açabiliyordum. Hatta açınca direkt box açılıyordu. Ancak samsung tv de yapmıyor. Hatta mi box bile kapanmıyor. Fakat kullanımda sorun yok kumanda çalışıyor. Samsung dan dolayı mı acaba? Herkeste aynı mı?

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Merhaba arkadaşlar, mi box kumanda lg de tvyi kapatıp açabiliyordum. Hatta açınca direkt box açılıyordu. Ancak samsung tv de yapmıyor. Samsung dan dolayı mı acaba? Herkeste aynı mı?
Mi box cihazda "Ayarlar - Cihaz tercihleri - HDMI CEC - CEC anahtarı" etkin ise Samsung televizyonun HDMI CEC özelliği yoktur hocam.

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Mi box cihazda "Ayarlar - Cihaz tercihleri - HDMI CEC - CEC anahtarı" etkin ise Samsung televizyonun HDMI CEC özelliği yoktur hocam.
Dediğin özellik etkin. Ama anahtarı kapatabiliyorum. Samsung tv kumandası cihazda çalışıyor. Ama box tv yi aç kapa yapmıyor.

Son düzenleme:

creed90

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Osman
Cihazım
Mİ5 Pro
Konular
20
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Sorunu çözdüm hocam. Mi box ta Ayarlar - Uzaktan Kumandalar ve Aksesuarlar - Setup buttons on remote - Sıfırla dedikten sonra tekrar kurunca düzeldi. Sanırım LG için kuruluydu. Teşekkür ederim.

Lucas.Rintaro

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Lucas
Cihazım
Redmi Note 10 P
Konular
17
Sorunu çözdüm hocam. Mi box ta Ayarlar - Uzaktan Kumandalar ve Aksesuarlar - Setup buttons on remote - Sıfırla dedikten sonra tekrar kurunca düzeldi. Sanırım LG için kuruluydu. Teşekkür ederim.
Geçmiş olsun hocam :)

AydınT.

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Aydın
Cihazım
RedmiNote8Pro
Konular
3
Birbirleriyle zirla evlendirilen ayri(markalarin) dunyalarin insanlari gibi sizin duyamayacaginiz sub system(kizilotesi) bir boyutta siddetli gecimsizlik sergiliyorlardir

Üst Alt