- Adım
- Barış
- Cihazım
- Redmi k60/Mi8se
- Konular
- 95
bende cok şaşırdım ciddenİyi denk gelmiş ama Miui'in öyle bir portu olabileceğini hiç sanmıyorum hocam![]()
bende cok şaşırdım ciddenİyi denk gelmiş ama Miui'in öyle bir portu olabileceğini hiç sanmıyorum hocam![]()
Benim henüz Xiaomi dünyasına katılmadığım dönemlerde yaşanmış olaylarEmrespect burucu08
2015 yılına kadar MIUI diğer markalar için de resmi olarak yayınlanıyordu. Kendi geliştiricileri tarafından portlanırdı. Bağımsız geliştiriciler tarafından portlanan romlar bile yeterince iyiyse miui.com üzerinden yayınlanırdı ve kesinlikle stock romlardan daha iyiydi o romlar. Hatta o dönemde Xiaomi telefonlara da ulaşmak çok zordu ve telefon alacağımız zaman acaba miui.com'da yayınlanan MIUI var diye kontrol edip alırdık.Mi4 sonrasında ve MIUI v6 ile birlikte bunu kaldırdılar maalesef. Eğer elinizde eski telefonlar varsa ve bulabilirseniz özellikle MIUI v5 yükleyip denemenizi tavsiye ederim.
Zaten olmuştu da hocam. Touchwiz gibi arayüzlerin olduğu dönemde MIUI muhteşem bir reklamdıBenim henüz Xiaomi dünyasına katılmadığım dönemlerde yaşanmış olaylarAslında güzel bir reklam çalışması olabilirmiş çeşitli geliştirmeler ile birlikte. Ama şuan ki arayüzü xiaomiler zor kaldırıyor o bir gerçek
![]()
Xiaomi çöküşe doğru yol alıyor gibi geliyor bana da. Özelikle MIUI 12 ve sonrası gittikçe düşüyor. 13'te bir şey gelmedi 13.5'ten umutlu değilim. Nereye gidiyor halimiz merak ediyorum :/Zaten olmuştu da hocam. Touchwiz gibi arayüzlerin olduğu dönemde MIUI muhteşem bir reklamdıAma o dönemdeki geliştiricileri de ekipleri de dağıttı Xiaomi. Bence çok büyük bir hataydı. Durum da şu anda malum, pek haksız sayılmam zannediyorum.
hocam Samsung'un yeni telefonlarina miui rom yuklemek çöp etmekten başka bir sey yapmaz neden samsungun güzel yazilimi varken gidiyim miui yükleyeyim2014-2015 yıllarında General Mobile Discovery cihazım vardı kendi yazılımı oldukça çirkin ve işlevsizdi. Bi MUI Rom yüklemiştim V6 olması lazım telefon çağ atlamıştı normal yazılımından kat kat iyi çalışıyordu ve inanılmaz modern gözüküyordu cihaz. O sayede xiaomiyi tanıdım ve cihazlarını kullanmaya başladım. Keşke 3.parti cihazlara rom desteği kesilmeseydi. MUI 13 Romlu S22 Plus akardı![]()
Aslında düşünülebilir hocam. MIUI yüksek sistemlerde çayır cayır çalışıyor, ve arabirim olarak çoğu Android arabiriminden daha donanımlı. Kendine has özellikleri ve arabirimin arayüzü gerçekten Android'in sadeliginden çok farklı bir his veriyor. Tabi burada kilit nokta sorunsuz bir şekilde MIUI çalıştırabilmesi.hocam Samsung'un yeni telefonlarina miui rom yuklemek çöp etmekten başka bir sey yapmaz neden samsungun güzel yazilimi varken gidiyim miui yükleyeyim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ben s22 serisi bişey almayi düşünüyorum
hic aklimdan miui yuklemek geçmemişti![]()