İpucu Samsung tab s8 ön cam sökümü sonrası oluşan siyah leke

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Arkadaşlar bugün gençliğimden kalma malzemelerle ekranı Kırık tabletin on camini soktum ekranı yapistirirken değişik bir yapıştırıcı kullanmışlar zorladım leke oldu ekranın ortaya doğru ve bende ısıtma ve masaj yöntemiyle lekeyi kenara taşıdım başınıza gelirse deneyebilirsiniz son halinin fotosunu ekledim bakabilirsiniz
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Ekli dosyalar

• IMG_20260322_215125.jpg
    IMG_20260322_215125.jpg
    2,6 MB · Görüntüleme: 9

activex06

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
Adım
Mehmet
Cihazım
A32
Konular
0
Yaptığınız iş hiç profosyonel değil ekran çercevesi çok kötü durumda bazı işler işinin ehline verilmeli ekran çıkarıcı özel sıvılar ve smc havyanın belli bir derece ısıtılıp bu işin rahat ve daha temiz yapılabilirdi.

baran4524

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
anda
Cihazım
s7
Konular
78
Yaptığınız iş hiç profosyonel değil ekran çercevesi çok kötü durumda bazı işler işinin ehline verilmeli ekran çıkarıcı özel sıvılar ve smc havyanın belli bir derece ısıtılıp bu işin rahat ve daha temiz yapılabilirdi.
Hocam şöyle bir sıkıntı var öncam daha önce degismis değişen arkadaş çerçeveyi farklı bir yapıştırıcı ile yapıştırmış hatta uv jeli siktiktan sonra eliyle ekrana bastırmış ekranda dalgalanmalar vardı benim buradaki amacim deneyim kazanmak ekranı değiştircektim zaten + tahtakaleden ekranı sokmek için düzgün bir tel yapistirici sokme sıvısı UV jel kurutucu ile rahatça cam değişimi yapılabilir çok zor bir olay değil hocam yeni şeyler deneyim ogrenmek önemli bu hayatta

Üst Alt