Teşekkürler mesela normal Global rom kullanamaz mı hocam?Konuyu okumadan uygulamayın.
fontu temaya uyarlamak için indirip tema uygulamasından içe aktar a basıp yazı tipi seçeneğinden fontu seçip telefonunuzu yeniden başlattığınızda font sisteme uyarlanacaktır. (Mtz dosyası için)
Not: Fontu kullana bilmeniz için Custom rom kullanmanız gerekir ( örnek olarak eu rom)
Mtz Linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir( Sadece Regular ince olarak gelir )
Mtz Linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir( Sadece Bold Kalın olarak gelir )
Magisk Modülü
( görseldeki gibi bold, ve regullar olarak kullanılacaktır.)
Modül konusunda yardımlarından dolayı XiaoMiu hocama teşekkür ederim.
1-samsung-Magisk.zip dosyasını indirin .
2-Magisk uygulamasını açın> Modüllere girin>+ İşaretine basıp
samsung-Magisk.zip dosyasını seçin>Yüklendikten sonra baştan başlatın.
Magisk Modülü Linki:Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Sisteme Uyarlanmış Hali Görselleri
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.
Teşekkürler mesela normal Global rom kullanamaz mı hocam?
Teşekkürler denedim şu anda fakat, mesela magisk drdiği bir şey var hem kalını hemde reguları aynı anda kullandırıyor fakat biz sadece tek birini kullanabiliyoruz o zaman şöyle oluyor. Örnek Facebook üzerindenTema - Global ROM'larda Yazı Tipi Değiştirme(Google Sans,Apple SF,Ubuntu vb.)Rehberi
Merhaba arkadaşlar,bir süredir denediğim için şimdi paylaşıyorum.Garantili cihaz kullanan,bootloader kilidi kapalı olan veya Global Rom kullanmayı tercih edenler için uzun yıllardır çözümü yoktu ama sanırım artık var.Yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve ne arayüz restart attı ne duvar kağıdı ne...forum.miuiturkiye.net
Hepsini içeren fontlar da olabilir hocam,tam bilmiyorum ama sanırım dediğiniz gibi.Teşekkürler denedim şu anda fakat, mesela magisk drdiği bir şey var hem kalını hemde reguları aynı anda kullandırıyor fakat biz sadece tek birini kullanabiliyoruz o zaman şöyle oluyor. Örnek Facebook üzerinden
Sayfa ismi (kalın olması gerekirken regular oluyor)
Açıklaması (regular oluyor bu sefer karışık duruyor)
Teşekkürler denedim şu anda fakat, mesela magisk drdiği bir şey var hem kalını hemde reguları aynı anda kullandırıyor fakat biz sadece tek birini kullanabiliyoruz o zaman şöyle oluyor. Örnek Facebook üzerinden
Sayfa ismi (kalın olması gerekirken regular oluyor)
Açıklaması (regular oluyor bu sefer karışık duruyor)
hocam magisk ile kurdum ama telefonu yeniden başlat dediğimde teelfon bir daha acılmadı
Aynı şekilde bende bir çok fontu magisk ile yüklüyorum ve şu ana kadar hiçbir fontta dediğiniz gibi hata ile karşılaşmadım. Açtığım bütün konularda dediğiniz gibi sorun ile karşılaşan da olmadı.
bana kısmet miş hocam suan trwp ile kaldırmaya çalsıyorum ama bir türlü olmadı )