Sohbet Samsung S9 anket ve yorumum...

Sizce fiyat normal mi...

• Kullanılan toplam oy
    38

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Birisi yazmıştı aklıma geldi

" İphone 10 çıktı 10 bin TL bunudamı alacağız "

S 7 Edge cihazımdan Tapatalk ile gönderildi.

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
İphon un kertiğine tek gözle 5 dakika bakıp kulağına pamuk tıkayınca Tim Cooku görğr gşbi olmasam almazdım harbiden bak. Adamlar yapmış şekli yeter.
[doublepost=1520367499,1520367331][/doublepost]Ama insanlar bence uyandı, o kadar ki, prestiji zirveye taşıyacağı iddia edilen iPhone x üretimi durduruldu dendi. Doğru veya yanlış. Şimdi de Bim de satılacak. Xiaomi nin redmi 5a da a101 de satılıyor. iPhone x in kıymetini al bi de burdan bak.

cakaner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 5x
Konular
6
Anket hosuma gitti :D Xiaomi kullanan insanlar Iphone, samsung gibi kapitalist bazli , somurge isi, bes para etmez telefonlardan iyi anlayan insanlar . (Fiyatla performansi kiyaslayinca . Yanlis anlasilmasin.)Zaten bir telefona maks. 2500 uzeri fiyat bicmek, fiyati bu kriterde olan telefonlari almak doyumsuzluk gibi geliyor bana. Cok guzel bir Turk baba sozu var fiyati ucuk olan telefonlarla ilgili "Ne olmus yani ucuyor mu?" yok yani ucsa bile bu kadar etmez. Vergiler x2 etki yapiyor haklisiniz. Bu pahali oldugu gercegini degistirmiyor . Ben mesela Xiaomi kullaniyorum cogu telefoncu bile ismini bilmiyor bu markanin . Onlara gel de Iphone X ten iyi olan Huwai Mat 10 Pro nun oldugunu ilk sonsuz ekran tasariminin basini Xiaomi nin cektigini filan anlat. Anlat ama anlamazlar ki. “Bunlar hep amerqa'nin oynu :D” . Iyi geceler Miui severler :)

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Hep kendime iyiki xiaomi'yi tanımışım diyorum. Ama en büyük izdirabim kamerası,ah birde düşük ışıkta güzel fotoğraflar çekse başka markaya bakarsam namerdim xiaominin çeyreği kadar donanım ve özelliğe sahip olmayan markalar tonla para istiyor. Çevreme bakıyorum cidden insanlar çok bilgisiz. Xiaomi diyince millet dalga geçiyor,(Türkçe okununca şaomi deniyor ya,onlara komik geliyor). Birine bilgisayardan şöyle sadece 10 dakka xiaomi yi anlattım,abi bana bundan bir tane alalım dedi Çevremdekilere azıcık işlemci, ram, AnTuTu puanı,telefonun Cat değeri falan anlatınca abi senin bilgin çok iyi bu konularda diyorlar işte bu insanlar tabiki markaya avuç dolusu para döker.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Siz yine arkadaşınıza anlatıyorsunuz. Ben müşteriye anlatıyorum anlatıyorum. Duruyor 2 saniye. Sen bana J7 ver Samsung olsun biz bilmeyiz onu diyor. Ben de hayatta başarılar 6 ay sonra donunca görüşürüz diyerek yolluyorum. Zaten anlayanlar bu çok güzel bi tane de hanıma/ana babama/kardeşime alacağım diye tekrar geliyor.

cakaner

Üye
MIUI Sever
Acemi Üye
SMS Onaylı
Adım
Ömer
Cihazım
Xiaomi 5x
Konular
6
Siz yine arkadaşınıza anlatıyorsunuz. Ben müşteriye anlatıyorum anlatıyorum. Duruyor 2 saniye. Sen bana J7 ver Samsung olsun biz bilmeyiz onu diyor. Ben de hayatta başarılar 6 ay sonra donunca görüşürüz diyerek yolluyorum. Zaten anlayanlar bu çok güzel bi tane de hanıma/ana babama/kardeşime alacağım diye tekrar geliyor.
Hocam cevremizde Xiaomi satan telefoncu da yok ki sizin gibi. Yerinizi soyler misiniz belki bizimkileri ikna eder onlari tonlarca para vermekten kurtaririm :D

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Hocam cevremizde Xiaomi satan telefoncu da yok ki sizin gibi. Yerinizi soyler misiniz belki bizimkileri ikna eder onlari tonlarca para vermekten kurtaririm :D

Miui Türkiye Ataşehir Yetkili satıcısıyız. Adres de telefon da web sayfasında mevcut. İstediğiniz zaman ziyaret edebilirsiniz.

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Yetkili satıcısıyız derken biraz daha açarmısın

S 7 Edge cihazımdan Tapatalk ile gönderildi.

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
Hep kendime iyiki xiaomi'yi tanımışım diyorum. Ama en büyük izdirabim kamerası,ah birde düşük ışıkta güzel fotoğraflar çekse başka markaya bakarsam namerdim xiaominin çeyreği kadar donanım ve özelliğe sahip olmayan markalar tonla para istiyor. Çevreme bakıyorum cidden insanlar çok bilgisiz. Xiaomi diyince millet dalga geçiyor,(Türkçe okununca şaomi deniyor ya,onlara komik geliyor). Birine bilgisayardan şöyle sadece 10 dakka xiaomi yi anlattım,abi bana bundan bir tane alalım dedi Çevremdekilere azıcık işlemci, ram, AnTuTu puanı,telefonun Cat değeri falan anlatınca abi senin bilgin çok iyi bu konularda diyorlar işte bu insanlar tabiki markaya avuç dolusu para döker.

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
aynen öyle ama insanların fikirleri değişebilir yıl 2007 samsung e250 yeni çıktı insanlar nokia kullanıyor "samsung telefon yapmasını bilmez denildi ama adamlar yaptı nokia tekel gibiydi yinede severdim kaliteli cihaz yapardı ama modaya ayak uyduramayınca gitti " xiaomi de tanıyacaklar ben demiştim diyeceksiniz ama kimse bu adam dogru söylüyormuş demeyecek herşey unutulacak ben sadece çok yakın arkadaşlarıma öneriyorum özellikle marka soran olursa yurt dışı marka söylemesi zor bulamazsın bu markayı diyorum konu kapanıyor yani o adamın elindeki 4000 tl lik cihaz ile aynı statüye giriyor benim telefon anlayan zaten ismini cizmini bakında anlıyor :)

cantara

Administrator
Yönetici
Admin
MIUI Expert
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre
Cihazım
Xiaomi 13
Konular
427
aynen öyle ama insanların fikirleri değişebilir yıl 2007 samsung e250 yeni çıktı insanlar nokia kullanıyor "samsung telefon yapmasını bilmez denildi ama adamlar yaptı nokia tekel gibiydi yinede severdim kaliteli cihaz yapardı ama modaya ayak uyduramayınca gitti " xiaomi de tanıyacaklar ben demiştim diyeceksiniz ama kimse bu adam dogru söylüyormuş demeyecek herşey unutulacak ben sadece çok yakın arkadaşlarıma öneriyorum özellikle marka soran olursa yurt dışı marka söylemesi zor bulamazsın bu markayı diyorum konu kapanıyor yani o adamın elindeki 4000 tl lik cihaz ile aynı statüye giriyor benim telefon anlayan zaten ismini cizmini bakında anlıyor :)

Bizler hem hatırlar hem de hatırlatırız hocam ;)

Üst Alt