Sohbet Samsung S9 anket ve yorumum...

Sizce fiyat normal mi...

• Kullanılan toplam oy
    38

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
Bildiğiniz üzere Samsung S9 Lansmanını yaptı ve türTürk satış fiyatı belli oldu...
5700 tl lik fiyat ülkemize hayırlı olsun....
Şunu söyleyebilirim ki bu iş komediye dönmeye başladı iyice...
6 ay ayda yeni modeli çıkacak bir nesneye insan neden 6000 tl verir ki...
Ağzımı bozmamak için kendimi zor tutuyorum...
Ya xiaomi olmasaydı kim bilir nasıl yontarlardı bizi...

by_colakoglu

Vatan toprağı kutsaldır, kaderine terkedilemez.
Kıdemli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Habil
Cihazım
Redmi note 4
Meslek
Elektronik tekn.
Konular
15
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
6000 tl fiyata bu telefonu alır gençler ve gsm bayiine gidip 'abi 10 tl kontör yükle' derler. Ama borca girer gene alır.
Ülkemizin şartları göz önüne alındığında şaka gibi bir fiyat açıkçası...

burhan0660

Uzman Üye
Uzman Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
burhan
Cihazım
mi max 2
Konular
27
asgari ücret ile 4 maaş ediyor diyelim yemeden içmeden :) ama 36 ay taksit yaptırıp her ay 200 tl telefona ödeyecek insanlar çok "milletimizi aşağılamıyorum "bunu okuyan arkadaşlar da var kendi arkadaşlarınıza bakın elinde iphone 6 üzerinden konusuyorum 3 bin tl üzeri telefonlar milletimiz alsın iphone samsung 30 kullansınlar ona lafım yok ayagını yorganına göre uzat diye bir laf var taksit yaptırınca yine o para cebinizden cıkıyor 36 ay zaten telefon 3 yıl sonra modası geçecek 3 yıl sonraki 1300 tl lik telefonun yaptığı işi yapamayacak bataryası diger donanımları yıpranacak tam rahat nefes almışken borcu bitmişken elinizde bir çöp kalmış olacak telefona en fazla 1 asgari ücret dışında harcamamak gerektiğini düşünüyorum geliriniz 6 bin tl olursa 5 bin tl lik telefon alabilirsiniz günümüzde çıkan 1500 tl lik telefonların %99 u normal ve normalin üzerinde olan kullanıcıya fazlasıyla yeteceğinden eminim telefonların fiyatının artması amerikan emperyalizmin bir sonucu olarak görüyorum diyelim ki iphone 12 çıktı telefon 10 bin tl mi olacak "
Medyaları görmek için kayıt olmalısınız
"

amerikalılara soruyorlar iphone 5 bin tl değil de 5 bin dolar olsa alırmısınız adamların cevapları 1-2 kişi dışında net akıl ve mantığa sığacak bir durum değil bu yapılanlar

byAndroid

Emekli Yönetici
Emekli Yönetici
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Selim
Cihazım
Mi 5x
Konular
17
Konu içeriğinde yanlış bilgi var, s9 plus 256 gb depolamaya sahip model 5699 tl ve fiyat piyasaya göre normal. S9 modelinin sadece 64 gb sürümü satılacak 4599 tl den satılacak. Piyasa buraya çıkmışken adamlardan 3000 liraya cihaz çıkarmasını bekleyemeyiz :D

Wandeta

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Barış Aslan
Cihazım
Samsung S2
Konular
22
Türkiye içi konuşursak ( kaçak garantisiz birini verir digerini alırsın ucuz düşünürsek ) Paran varsa ve ihtiyacını bu telefon karşılıyorsa tamam alınabilir yinede belki diyorum...Ben Samsung S2 'den - 6 yıl sonra S7 edge geçtim ki S2 ' nin artık bataryasını bulamadıgımdan dolayı piyasayı biz çıkartıyoruz yükseklere gerek yokken alım yaptıgımız için şu an S7 edge 'nin çoğu özelliğini kullanmıyorum bile bu telefon bile fazla bana yani ihtiyaç varsa alın

Son düzenleme:

lastreal555

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
ali
Cihazım
xiaomi mi 4
Konular
48
Net hatırlıyorum,yaklasik 3-4 sene önce 1.100 TL ye telefon aldığımda ilk yüksek fiyatlı telefonumu aldım demiştim,o zamanlar 700-800 TL 'lik telefonlar alıyorduk. Şimdi maalesef 2.000 TL ve yukarısı rakamlar bana ve bizlere normal gelmeye başladı. Tabi Türkiye deki en büyük problem vergiler. Aslında belli farklar dışında (ekran büyüklüğü ve çözünürlüğü,kamera çekim netliği,işlemci hızı vb.) tüm telefonların şablonu aynı. Yani esasında bin küsur TL civarında bir telefon bile işimizi çok rahat görür. Yazık cidden. Bu arada kendimi de tenzih etmiyorum. Maalesef bende telefona avuç dolusu para ödeyen grup içerisindeyim. Ama ben cidden teknoloji hastası biriyim

MI MAX cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ercmaster

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Ercan
Cihazım
mi5s
Konular
17
Telefon sektörü kurbağayı yavaş ısıttı, artık 30 yaş altındakilerin çok büyük kesimi için durum geri döndürülemez. 2000 tl altındaki telefonu alırsa teknoloji yi 10 sene geriden takip edeceğine inanıyorlar. Ben teknoloji hastası biri olmama rağmen , soc, pixel, odaklama, frekans gibi kavramların çalışma prensibini hiç idrak edememiş insanların yanında cahil hissediyorum. Adam diyorki 8 çekirdek olmazsa geri kalırsın. Çift kamera yoksa çekmez o telefon. Adam o kadar net ki Elon Muskın danışmanlığını yeni bırakmış

eviget

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Volkan
Cihazım
Xiaomi Mi4
Konular
7
Bu konu hakkında kendi içimde bir mukayese yaptım yakın zamanda. Şu an Mi 5S kullanıyorum. Mate 10 Pro'yu da ciddi anlamda beğendim ve almak istedim. Koşullar itibariyle 5000 lira olmasa da 3500 liraya bulabiliyorum. Elimdeki cihaz da 1 yıllık. Taş çatlasa edeceği 1000 lira. Arada var 2500 lira. Çok zorlasam borç harç alınır. Ama ne gerek var. Fotoğraf sanatçısı mıyım değilim. Bir senede 500 fotoğraf çekmemişimdir. Ayda üç kere yurt dışına da gitmiyorum ki eş zamanlı çeviri özelliği lazım olsun. Bilgisayar modu desen okuldaki odamda monitörüm falan da yok yine dizüstü bilgisayar taşıyacağım. Sonuç olarak o parayı telefon yerine kariyerime harcamaya karar verdim. Sağdan soldan görüp özenip istiyor insan ama mantıklı düşününce aslında hiç ihtiyaç duymadığını da anlıyor.

Üst Alt