Yardım Samsung s7 edge rom yükleme

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Bilmiyorum
Telefon Modeli
Samsung s7 edge
Bootloader Kilidi
Açık
Öncelikle iyi akşamlar.Babamda samsung s7 edge telefonu var.Telefonunda acayip kasmalar oluyor ne yapabiliriz dedi bende yeni yazılım atalım dedim gittim pixel experiencenin kendi sitesinden s7 edge için rom buldum bu da resmi
Resimleri görmek için giriş yapmanız gerekmektedir.

Yalnız sıkıntı şu samsung bu telefonu üretirken 2 farklı işlemci olarak piyasaya sürüyor snapdragon birde exynos ve bizdeki işlemci exynos.Ama aklıma takılan sorun şu acaba bu rom snapdragon işlemcili s7 edge telefonu için üretilen rom mu yoksa exynos işlemcili s7 edge telefonu için üretilen rom mu ? Yüklersem telefon brick olur mu diye korkuyorum bilgisi olan yardımcı olabilir mi ?

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Forum kuralları gereği:
  • 3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.
  • 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.

Oyla:

equuleus

Sun Wukong.
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Emre Can
Cihazım
Mi 10T
Meslek
Yazılım Mühendisi
Konular
75
Exynos için hocam bu da konusu;
Model numarası kontrol etmeyi unutmayın, aynı işlemci olsa bile model numarası aynı değilse hata oluşabilir.

Oyla:

hilmimedine

Deneyimli Üye
Deneyimli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
hilmi
Cihazım
Redmi not 9s
Konular
12
Forum kuralları gereği:
  • 3.6. Konularda ve mesajlarınızda ideal dışı font boyutuna sahip karakterler kullanmak, tamamı kalın, italik, altı çizili mesajlar yazmak yasaktır.
  • 3.7. Mesajların ve konu başlıklarının tümü büyük ve/veya renkli harfler ile yazılamaz.
Nedense okuduğum konularda insanlar yardım istiyor. Ama yöneticilerin hepsi bu uyarıyı yapıyor. İnsanlar yardım bekliyor.madem bazı şeyleri yapmak yasak ise konu açarken yazmayı engelleyin bu tür uyarılara gerek kalmaz

Oyla:

muhammed540

...
Emekli Yönetici
Elit Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
M
Cihazım
Samsung s20 FE
Konular
353
Nedense okuduğum konularda insanlar yardım istiyor. Ama yöneticilerin hepsi bu uyarıyı yapıyor. İnsanlar yardım bekliyor.madem bazı şeyleri yapmak yasak ise konu açarken yazmayı engelleyin bu tür uyarılara gerek kalmaz
Maalesef öyle bir sistem forumda yok. Olsa direk uygulardik. Yöneticiler olarak işimiz forumu düzene sokmak. Eğer bu şekil uyarılar olmazsa forum başını alıp gidecektir muhakkak. Eğer kullanıcılar kurallara uygun bir şekilde konularını açar iseler biz de uyarmak zorunda kalmayız

Oyla:

Numan2094

Tecrübeli Üye
Tecrübeli Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Numan
Cihazım
Poco x3 pro ;)
Konular
29
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Exynos için hocam bu da konusu;
Model numarası kontrol etmeyi unutmayın, aynı işlemci olsa bile model numarası aynı değilse hata oluşabilir.
sağolun hocam çok yardımcı oldunuz

Oyla:
Üst Alt