Yardım Samsung S25 Ultra vs Xiaomi 15 Ultra vs Honor Magic 7 Pro

ybteking

Yeni Üye
Yeni Üye
MIUI Sever
Adım
Baran
Cihazım
İphone 12
Konular
1
Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
Global Beta v9.6.0.0
Telefon Modeli
İphone 12
Bootloader Kilidi
Bilmiyorum
Öncelikle selamlar. Bir İphone 12 kullanıcısı olarak androide geçmeye karar verdim. Samsung S25 Ultra'yı alırsam yd cihazı olarak alacam fiyatı 38K ve 16 ay sorunsuz bir şekilde kullanabilirim ama şu anlık server işlemleri kapalı olduğu için önümüzdeki 16 ay içerisinde açılacağı belli değil. Xiaomi 15 Ultra'yı alırsam onu da yd cihaz olarak alacam onun da fiyatı 42K civarı ve server kaydı var. Honor'u alırsam da TR cihazı alacam onun da fiyatı 54K. Günlük hayatta sık sık sosyal medyada gezinirim; youtube ve kick platformundan video ve canlı yayınlar izlerim. Onun dışında telefonda genel olarak önem verdiğim şeyler ses kalitesi, ekran kalitesi, batarya, pil ve ekran süresi. Kameraya da önem veririm ancak benim için ilk sırada yer almaz ama mümkünse bu 3 telefonda en çok önem verdiğim kamera özelliği ön kamerada selfie ve arka kamerada doğal bir kamera. Onun dışında zoom, video vs önemsiz benim için. Ha bir de ısınma muhabbeti var. Oyun oynamam ama şarj esnasında olsun video izlerken olsun telefonun ısınması beni rahatsız eder. Bu özellikler ve önerdiğim 3 telefon arasından hangi telefonu neden önerdiğinizi cevaplayabilirseniz çok memnun olurum. Son olarak xiaomi telefonlarda ROM muhabbeti var. Çin, Rus, Global ve EU gibi. Bu ROM'lar arasından en iyisi hangisi yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.

suleyman_yunus32

Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
MIUI Sever
Adım
Süleyman
Cihazım
Xiaomi 15 Ultra
Konular
14
15 Ultra kullanıcısıyım. 15 Ultra tavsiye edirim. Rom konusunda da Çin Rom kullandım TR dil ddesteği yok. Rus rom kullandım denedim şarj bir tık hızlı tükeniyor ama 1 gün rahat çıkarıyor. Eu rom kullanıyorum şuan son sürümü yükledim yeni gayet başarılı stabil ve şarj da gayet iyi. Eu rom tavsiye ederim. Eu rom Rus rum bunlarla ilgili 15 Ultra başlığı altında konular açtım detaylar paylaştım inceleyebilirsin. Ama hattı tak sorunsuz kullandiyorsan ya Rus rom yada Eu rom şuanda. İkisinden hangisi dersen şuan en iyisi benim için EU rom.

Ayrıca telefonu aldıktan sonra Bootloader kilidini açman lazım rom değiştirmek için.

Oyla:

bayon

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
SMS Onaylı
Adım
Onur
Cihazım
Mi MİX/ Mi4
Meslek
Kabin Memuru
Konular
32
iPhone 14 Pro Max’ten S25 Ultra’ya geçtim. Açıkçası Samsung’un yazılım hizmetleri çok daha iyi ve global anlamda sunduğu destek de fazlasıyla tatmin edici. Yıllarca boşuna Xiaomi ile uğraşmışım diyorum şimdi. Sürekli “o ROM’da olan bunda yok”, “şu özellik için şu APK’yi kur” gibi şeylerle zaman kaybettim. Artık bu tür uğraşlardan bıktım. Samsung ile her şey çok daha sorunsuz ve stabil ilerliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bootloader meselesi bardağı taşıran son nokta oldu benim için :)

Oyla:

karya48

Usta Üye
Usta Üye
MIUI Sever
Adım
Murat
Cihazım
Xiaomi 14
Konular
3
iPhone 14 Pro Max’ten S25 Ultra’ya geçtim. Açıkçası Samsung’un yazılım hizmetleri çok daha iyi ve global anlamda sunduğu destek de fazlasıyla tatmin edici. Yıllarca boşuna Xiaomi ile uğraşmışım diyorum şimdi. Sürekli “o ROM’da olan bunda yok”, “şu özellik için şu APK’yi kur” gibi şeylerle zaman kaybettim. Artık bu tür uğraşlardan bıktım. Samsung ile her şey çok daha sorunsuz ve stabil ilerliyor.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Birde bootloader meselesi bardağı taşıran son nokta oldu benim için :)

Bölge değiştirerek arama esnasında ses kayıt özelliğini kullanabilirsiniz 😉

ILO yapabilirsiniz

Medyaları görmek için kayıt olmalısınız

Oyla:
Üst Alt