- Adım
- Baran
- Cihazım
- İphone 12
- Konular
- 1
- Yüklü Rom ve Versiyon Numarası
- Global Beta v9.6.0.0
- Telefon Modeli
- İphone 12
- Bootloader Kilidi
- Bilmiyorum
Öncelikle selamlar. Bir İphone 12 kullanıcısı olarak androide geçmeye karar verdim. Samsung S25 Ultra'yı alırsam yd cihazı olarak alacam fiyatı 38K ve 16 ay sorunsuz bir şekilde kullanabilirim ama şu anlık server işlemleri kapalı olduğu için önümüzdeki 16 ay içerisinde açılacağı belli değil. Xiaomi 15 Ultra'yı alırsam onu da yd cihaz olarak alacam onun da fiyatı 42K civarı ve server kaydı var. Honor'u alırsam da TR cihazı alacam onun da fiyatı 54K. Günlük hayatta sık sık sosyal medyada gezinirim; youtube ve kick platformundan video ve canlı yayınlar izlerim. Onun dışında telefonda genel olarak önem verdiğim şeyler ses kalitesi, ekran kalitesi, batarya, pil ve ekran süresi. Kameraya da önem veririm ancak benim için ilk sırada yer almaz ama mümkünse bu 3 telefonda en çok önem verdiğim kamera özelliği ön kamerada selfie ve arka kamerada doğal bir kamera. Onun dışında zoom, video vs önemsiz benim için. Ha bir de ısınma muhabbeti var. Oyun oynamam ama şarj esnasında olsun video izlerken olsun telefonun ısınması beni rahatsız eder. Bu özellikler ve önerdiğim 3 telefon arasından hangi telefonu neden önerdiğinizi cevaplayabilirseniz çok memnun olurum. Son olarak xiaomi telefonlarda ROM muhabbeti var. Çin, Rus, Global ve EU gibi. Bu ROM'lar arasından en iyisi hangisi yazarsanız sevinirim. Teşekkürler.